1.330 espectadors van assistir a les sessions organitzades pel CCCV durant l’any 2011

L’entitat va programar l’any de la seva creació un total de 13 projeccions

Club Cinema Castellar va registrar un total de 1.330 espectadors en les 13 sessions organitzades per l’entitat el 2011, l'any de la seva creació. La mitjana d’assistència supera el 100 espectadors per sessió si comptabilitzem els diferents cicles programats des del passat mes de juliol.

La pel•lícula més vista l’any passat va ser Cisne Negro, que es va programar com a sessió extraordinària amb motiu de la Festa Major. El film dirigit per Darren Aronofsky va aconseguir un total de 210 espectadors. El segon i tercer lloc del rànquing són ocupats per dos títols programats amb motiu de les Nits d’Estiu: Más allá de la vida, amb 185 espectadors, i El discurs del rei, amb 175 espectadors.

L’entitat, que només en set mesos ja ha superat el centenar d’associats, ha consolidat una assistència mitjana que se situa en els 75 espectadors per sessió en les projeccions de “Cinema a l’Auditori” i de prop de 60 espectadors per sessió a les projeccions de “Cinefòrum” de la Sala d’Actes d’El Mirador.

Per nacionalitats, destaca que pràcticament la meitat dels títols seleccionats el 2011 són produccions europees, prop d’un 40% procedeixen dels EUA i un 15% de la resta del món. 8 de les 13 pel·lícules són novetats cinematogràfiques dels anys 2010 o 2011. La resta de títols programats se situen entre els anys 1998 i 2005.

En relació a l'espai de projecció escollit, cal dir que 9 pel·lícules s’han fet a l’Auditori i 4 a la Sala d’Actes d’El Mirador.

Totes les pel•lícules s’han programat en versió original, el que constitueix una aposta per una oferta pràcticament inexistent a la comarca.