Barcelona, nit d'estiu

Versió original en català i castellà

sessió gratuita

organitza: Castellar Jove

col·labora: CCCV

Diverses històries es desenvolupen a Barcelona durant el solstici d'estiu. La nit del 18 d'Agost de 2013 el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona, ​​oferint un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d'aquí a diversos segles. Sota murmuris o ple pulmó, començant a florir o donant els seus últims cops de cua, aquesta mateixa nit hi va haver 567 històries d'amor; nosaltres t'explicarem 6

Fitxa tècnica
Barcelona, nit d'estiu
2013
95min.
Espanya
Premis

2013 : Premis Ferotge: Nominada a Millor cartell

2013 : Premis Gaudí: Millor Música Original. 3 nominacions

Dani de l'Ordre (Barcelona, 1989) és un director de cinema català, llicenciat a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, ha treballat en publicitat de la mà de l'empresa Garatge Film com a director de diversos espots, però, on realment ha demostrat el seu talent és al món del cinema.

Filmografia:

2016: El pregón, director

2015: Barcelona, nit d'hivern, director

2014: Desmuntant Leonardo, director

2013: Barcelona, nit d'estiu, director

2011: Colom i la Casa Reial Catalana, director i guionista

2007: Americae, director i guionista

"Costumisme d'aire modern, recerca contínua de la identificació de l'espectador; barreja de comèdia i drama, espontaneïtat en les excel·lents interpretacions (amb Miki Esparbé al capdavant) i rotund triomf de l'amor" Javier Ocaña: Diari El País

"Deixar-se atrapar per l'àngel d'aquesta cinta i les seves petites / grans històries és molt fàcil i agraït. (...)"Pere Vall: Fotogramas

"Es percep la influència del cinema brillantment realitzat per Cesc Gay (...) Alguna de les sis històries serveix una mica de farciment, però el conjunt entreté i diverteix (...)"Lluís Bonet Mojica: Diari La Vanguardia

"Un competent producte audiovisual ben dissenyat (...) però la posada en escena s'acosta més a l'efecte publicitari que a l'honestedat cinematogràfica" Jordi Costa: Diari El País

Referències

http://www.filmaffinity.com/

http://www.imdb.com/

http://es.wikipedia.org/

No votes yet
Projecció
Dimecres 13/07/2016 a les 21:30h
Cicle:
Nits d'estiu 2016

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.