Els anys salvatges (VOSC)

A la capital d’Etiòpia malviuen 270.000 nens pels carrers, sense pares i pràcticament oblidats de la societat. Daniel, un nen de 9 anys que prové del camp, coneix a Habtom i Yohannes dos nens de 12 anys que viuen en un cotxe abandonat.
Fitxa tècnica
Els anys salvatges (Los años salvajes)
2013
73min.
Espanya

Ventura Durall

Filmografia:

2014 Bugarach

2013 Els anys salvatgess

2011 La sonrisa escondida

2009 El perdón

2008 Las dos vidas de Andrés Rabadán

La teva valoració: Cap Mitja: 6.7 (3 votes)
Projecció
Divendres 07/11/2014 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2014-15

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.