En el mundo a cada rato

Cinc històries diferents, rodades a diversos països del món, que aborden cinc prioritats de l’UNICEF: l’educació de les nenes, el desenvolupament integrat a la primera infància, la immunització, la lluita contra el VIH/SIDA i la protecció contra la violència, l’explotació i la discriminació. Curts rodats a l’Índia, Guinea Equatorial, Argentina, Perú i Senegal.
Fitxa tècnica
En el mundo a cada rato
2004
116min.
España

Els cinc directors que han treballat en aquest projecte ens ofereixen una pel·lícula amb tot l'afecte que mostren els seus protagonistes: Ravi, Maca, Nancy i Binta que ens demostren que la vida mereix la pena, però molt més lluitar per construir entre tots, un món més just i solidari.  

 

Amb aquest film es vol contribuir des del cinema a una major sensibilització sobre els problemes de la infància i  la feina que UNICEF està portant a terme en molts països del món per tal que els drets de nens i nenes siguin respectats.

 

“En el Mundo a Cada Rato” simbolitza com en l'actualitat i en temps real coneixem situacions on els drets dels nens/es es vulneren i tot passa més aprop nostre del que ens imaginem.

 

Es difícil saber de quina manera un espectador pot gaudir del cinema i ajudar al mateix temps a milions de nens i nenes de països en vies de desenvolupament. Però de segur que molta gent, després de veure la pel·lícula, sentirà la responsabilitat i la necessitat d'ajudar d'alguna manera.

 

Pel·lícula d'episodis que conté el següents títols:

 

EL SECRETO MEJOR GUARDADO, dirigida por Patricia Ferreira y rodada en India.

LA VIDA EFÍMERA, dirigida por Pere Joan Ventura y rodada en Guinea Ecuatorial.

LAS SIETE ALCANTARILLAS, dirigida por Chus Gutiérrez y rodada en Argentina.

HIJAS DE BELÉN, dirigida por Javier Corcuera y rodada en Perú.

BINTA Y LA GRAN IDEA, dirigida por Javier Fesser y rodada en Senegal.

 

 

 

Filmografia de Patricia Ferreira

 

2010 Señora de (documental)

2005 Para que no me olvides

2004 En el mundo a cada rato (documental)  

2002 El alquimista impaciente

2000 Sé quién eres

1997 Paraísos cercanos (documental TV)

1995 Un sueño de cine. Homenaje a Ana Belén (documental TV)

 

 

Filmografia de Pere Joan Ventura

 

2004 En el mundo a cada rato (documental)

2004 ¡Hay motivo! (segmento "Cena de capitanes")

2002 El efecto Iguazú (documental)

1999 Me estoy quitando (TV movie)

1979 L'ajuntament de Barcelona (curtmetratge)

 

 

Filmografia de Chus Gutiérrez

 

2008 Retorno a Hansala

2005 El Calentito

2004 En el mundo a cada rato (documental)

2004 ¡Hay motivo! (segment "Adolescents")

2002 Poniente

1999 Ellas son así (TV series – 12 episodis)

1998 Insomnio

1996 Alma gitana

1994 Sexo oral (documental)

1991 Sublet

 

 

Filmografia de Javier Corcuera

 

2009 Checkpoint rock: Canciones desde Palestina (documental)

2007 Invisibles (documental) (segment "La voz de piedras")

2005 Invierno en Bagdad (documental)

2004 En el mundo a cada rato (documental)

2003 Condenados al corredor (documental)

2002 La guerrilla de la memoria (documental)

2000 La espalda del mundo (documental)

 

 

Filmografia de Javier Fesser

 

2008 Camino

2005 La cabina (curtmetratge)

2004 En el mundo a cada rato (documental)

2003 La gran aventura de Mortadelo y Filemón

2001 Javi y Lucy (TV series)

2001 La sorpresita (curtmetratge)

1998 El milagro de P. Tinto

1995 Aquel ritmillo (curtmetratge)

1995 El secdleto de la tlompeta (curtmetratge)

"Cine necesario y mundo innecesario. (...) Historias cortas, pero profundas" (E. Rodríguez Marchante: Diario ABC)

"Con un gran espíritu solidario, se embarcan en rodajes azarosos y aventureros sólo para poner delante de los ojos del respetable temas que no suelen gozar del favor de las agendas de los medios de comunicación. (...) la oportunidad de lo que se muestra hace al filme punto menos que imprescindible" (M. Torreiro: Diario El País)

Referències

http://www.filmaffinity.com/es/film931861.html

http://www.imdb.es/title/tt0456940/combined

http://www.unicef.es/node/4438?idtemplate=1

La teva valoració: Cap Mitja: 7.2 (5 votes)
Projecció
Dijous 13/10/2011 a les 21:00h
Cicle:
Drets dels infants

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.