La casa de la morera

VOSC

La Sara va néixer al Iemen fa 30 anys, filla de pare iemenita i mare escocesa. Durant la seva adolescència va començar a sentir-se cada cop més incòmode en el seu entorn i amb 17 anys va decidir anar a Escòcia per viure amb la seva mare. El pare només aprovava la seva marxa si ella no renunciava a les seves arrels al Iemen. La Sara s’hi va comprometre, però després no va complir la seva promesa.

Deu anys més tard, el 2011, la Sara torna al Iemen convertida en una altra persona. Està decidida a enfrontar-se al seu passat i té la voluntat de redescobrir les seves arrels natals. Inesperadament es troba que la seva família i el seu país estan a punt de viure una revolució.

Fitxa tècnica
The Mulberry House
2013
64min.
Iemen, Escòcia, Síria, Egipte, Emirats Àrabs
Premis

IDFA – The Netherlands, 2013

Dubai International Film Festival – United Arab Emirates, 2013

London Human Watch Rights Film Festival – UK, 2014

DOK.fest Munich – Germany, 2014

This Human World Festival (Jury Price) – Austria, 2014

Sara Ishaq va néixer al Iemen el 1984. Va estudiar cinema a la Edinburgh College of Art. Ha col·laborat en diverses produccions de la BBC a l’Orient Mitjà. El seu primer curt documental, Karama Has No Walls (2012), va estar nominat als BAFTA New Talent Award i va guanyar diversos premis internacionals. The Mulberry House és el seu primer llargmetratge.

Referències

http://www.docsbarcelona.com/doc/the-mulberry-house/

No votes yet
Projecció
Divendres 09/10/2015 a les 20:00h
Cicle:
El Documental del Mes

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.