La família Bélier

VOSC

Tots els membres de la família Bélier són sordmuts, excepte Paula, de 16 anys. Ella fa d'intèrpret per als seus pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja de la família. Un dia, encoratjada pel seu professor de música, que ha descobert el seu talent per al cant, decideix preparar-se per l'audició del Cor de Radio France, però es tracta d'una elecció que l'obligarà a distanciar-se de la seva família.

Fitxa tècnica
La famille Bélier
2014
105min.
França
Premis 2014 Premis César: Millor actriu revelación (Emera). 6 nominacions

Filmografia 

2003 Mais qui a tué Pamela Rose?
2006 Un ticket pour l'espace
2006 Prête-moi ta main
2010 L'homme qui voulait vivre sa vie
2012 Les Infidèles (segment Lolita)
2014 La Famille Bélier

"Una apuesta casi suicida que Lartigau soluciona con sencillez, simpatía, naturalidad, emoción, humor y humanismo, ayudado por unos magníficos intérpretes"
Javier Ocaña: Diario El País

"'La familia Bélier' plantea en esencia una pregunta: ¿cómo sentir la música si no la podemos escuchar? Aquí se trata de dosificar muy bien la ternura (las relaciones paternofiliales), la emoción (cuando los sordos sienten a su hija cantar), los chistes sobre minusvalías y la comedia amable."
Fausto Fernández: Fotogramas
 
"Una comèdia dramàtica en ocasions crua, però en altres moments commovedora i profunda."
Boyd van Hoeij: The Hollywood Reporter

Referències

http://www.filmaffinity.com/es/film406924.html

https://fr.wikipedia.org/wiki/%C3%89ric_Lartigau

 

La teva valoració: Cap Mitja: 9 (1 vote)
Projecció
Dijous 10/09/2015 a les 22:00h

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.