La fortuna de vivir

VOSE (Versió original subtitulada en castellà) França, anys 30. Garris i Riton viuen als aiguamolls, a la vora del riu Loira, treballen junts i comparteixen la seva vida amb dos amics més: Tane, conductor de tren i Amedeé, somiador i devorador de clàssics literaris. Els quatre coneixen a Pépé, un ancià millonari que prové també de les maresmes, però que no renega del seu passat humil.
Fitxa tècnica
Les enfants du Marais
1999
110min.
França
Premis

1999: Sitges: Gran Premi del Públic

1999: Premis César: 5 nominacions

Filmografia:

2014Unos dias para recordar

2012 Mi encuentros con Marilou

2010 Mis tardes con Margueritte

2008 Dejad de quererme

2007 Conversaciones con mi jardinero

2003 Los jardines de la memoria

2001 Un crimen en el paraiso

1999 La fortuna de vivir 1995 Elisa

La teva valoració: Cap Mitja: 8 (2 votes)
Projecció
Divendres 16/12/2016 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2016-17

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.