La teoria sueca de l’amor

El Documental del mes

VOSC (versió original subtitulada en català)

 

El tòpic defineix Suècia com un model de societat perfecte amb una altíssima qualitat de vida. Però realment és un país feliç?

Gandini explora l’estil de vida suec amb sentit de l’humor, reflexionant sobre com una vida segura i fàcil pot convertir-se en una existència buida i solitària.

Fitxa tècnica
La teoria sueca de l’amor
2016
76min.
Dinamarca, Noruega, Suècia

Erik Gandini Walter (nascut el 14 d'agost de 1967) és un director italià-suec de cinema, escriptor, i productor Conegut per Videocracy (2009), Surplus: Terrorized Into Being Consumers (2003) and The Swedish Theory of Love (2015).

 

Filmografia (direcció)

2015The Swedish Theory of Love (Documentary)

2015 Cosmopolitanism (Documentary short)

2009 Videocracy (Documentary) (documentary director)

2005 Gitmo (Documentary) 2003

Surplus: Terrorized Into Being Consumers (Documentary)

2001 Sacrificio: Who Betrayed Che Guevara (TV Movie documentary)

1999 Amerasians

Referències

http://www.filmaffinity.com/

http://www.imdb.com

https://ca.wikipedia.org/

No votes yet
Projecció
Divendres 11/11/2016 a les 20:00h
Cicle:
El Documental del Mes

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.