La vida de Ane dóna un gir quan setmanalment comença a rebre de forma anònima un ram de flors a casa seva. A la vegada la vida de Lourdes i Tere també es veu afectada por unes misterioses flors. Un desconegut diposita cada setmana un ram de flors en memòria d'algú que va ser important a la seva vida. 

Aquesta és la història de tres dones, tres vides alterades per la presència d'unes flors. Flors que faran  brotar en elles sentiments que semblaven oblidats.

Fitxa tècnica
Loreak (Flores)
2014
99min.
Espanya
Premis

2014: Premis Goya: 2 nominacions inclosa  Millor pel·lícula

2014: Festival de San Sebastián: Secció oficial de llargmetratges

Jose Maria Goneaga neix el 1976 a Ordizia (Gipuzkoa) després d'estudiar Administració Empresarial a Manchester i Sant Sebastià, realitzà un curs de Realització al Centre Sarobe d'Urnieta. El 2001 funda juntament amb quatre companys, la productora Moriarti en la que ha treballat com a director, guionista i productor

FILMOGRAFIA:(José Maria Goenaga)

2014 Loreak

2011 Amigo intimo (curtmetratge)

2010 80 egunean

2007 Lucio

2005 Sintonia

2004 Supertramp

2002 Tercero B (curtmetratge)

FILMOGRAFIA (Jon Garaño):

2014 Loreak

2011 Urrezko Eraztuna ( El anillo de oro) - (c

urtmetratge)

2010 80 egunean

2010 El método Julio (curtmetratge)

2010 La casa de nazareno ( curtmetratge)

2010 Perunena

2009 Asamära ( curtmetratge)

2008 On the lline ( curtmetratge)

2006 Miramar Street

2005 The Dragon House

2004 Sahara Marathon

Jon Garaño neix a Donostia-San Sebastián (Gipuzkoa) el 1974 Va estudiar Periodisme i Publicitat a la Universitat del País Basc i Cinema al curs 2000-2001 a l'Aula de Cinema Sarobe d'Urnieta. En aquesta època, dirigeix diversos curtmetratges en vídeo i exerceix diferents funcions com a productor i / o guionista en diverses produccions. El 2001 fundà juntament amb quatre companys, la productora Moriarti en la que ha treballat com a director i / o guionista en nombrosos projectes audiovisuals.

Filmografia: (Jon Garaño):

2014 Loreak

2011 Urrezko Eraztuna ( El anillo de oro) - (curtmetratge)

2010 80 egunean

2010 El método Julio (curtmetratge)

2010 La casa de nazareno ( curtmetratge)

2010 Perunena

2009 Asamära (curtmetratge)

2008 On the lline (curtmetratge)

2006 Miramar Street

2005 The Dragon House

2004 Sahara Marathon

 

 

"Una historia entranyable y elegantement fotografiada (...) Si Joe Mankiewicz estigués viu, el podríes imaginar desitjant ferel remake de 'Loreak'" Jay Weissberg: Variety

"Tan encantadora i bellament construida com les flors del seu título (...) una de eas millos pel·lícules en euskera que que mai s'hagin fet" Jonathan Holland: The Hollywood Reporter

"Una cristal·lina, magnètica i molt profunda fàbula de la desolació. (...) Una brillant i precisa reflexió sobre l' aroma del record, sobre el pes de la pèrdua. Qualsevol d'elles." Luis Martínez: Diario El Mundo

"Una bonica pel·lícula plena de subtils paral·lelismes entre els personatges (...) suposaun gran salt endavant en la filmografía de Garaño y Goenaga" Javier Ocaña: Diario El País

 

Referències

http://www.filmaffinity.com/

 

La teva valoració: Cap Mitja: 9 (1 vote)
Projecció
Dijous 26/02/2015 a les 20:30h
Cicle:
BRAM! 2015

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.