A luta Continua

VOSE

Moçambic atreu l'atenció de la cooperació i les empreses. Tots prediquen nobles intencions per millorar la salut de la població. "A Luta Continua" repassa els avenços, desafiaments i dificultats de construir un sistema de salut per a tots en un país cada dia més desigual i en què, a vegades, les estratègies d'ajuda no sempre caminen en la mateixa direcció.

Fitxa tècnica
A luta continua
2014
40min.
Espanya
Premis

Premis:

Reconegut al festival italià "Un film per la pau" amb el "Special Award for the Best Short film: Recommended for Schools" (premi especial al millor curtmetratge recomanat per a les escoles).

Premi del públic al X Festival Internacional de Cinema dels Drets Humans - PukaÑawi, celebrat als cinemes SAS de la ciutat de Sucre a Bolívia.

Seleccionat en festivals com el "Arraial Cinema Fest" al Brasil, el festival "Article 31" a Madrid, el "INSTIDOC - Cicle do documentari Institucional" a Moçambic, entre d'altres.

Raúl de la Fuente realitzador, director i guionista de cinema i televisió des de 1996. Després de treballar en diferents empreses de producció audiovisual, funda Kanaki Films per donar sortida als seus propis projectes. És director i guionista del llargmetratge Nömadak Tx, la pel•lícula documental espanyola més premiada en festivals internacionals.

 

Filmografia:

2014 I Am Haiti

2013 Minerita

2011 Virgen Negra

2006 Nömadak Tx

No votes yet
Projecció
Divendres 16/10/2015 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2015-16

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.