Mommy

VOSE

En una Canadà fictíci, s'aprova una llei que permet que els pares incapaços de controlar els seus fills problemàtics els internin en un centre especial. No obstant això, Diane "Die" Despres, una mare vídua amb caràcter, decideix educar ella mateixa al seu fill adolescent Steve, que pateix TDAH ( trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat) i que pot arribar a resultar violent. Kyla, la veïna de davant de casa seva, li ofereix ajuda a Die. La relació entre els tres es farà cada vegada més estreta, sorgint preguntes sobre el misteri de la seva vida.

 

Fitxa tècnica
Mommy
2014
139min.
Canadà
Premis

2014: Premis César: Millor film estranger

2014: Festival de Cannes: Premi del Jurat

2014: Independent Spirit Awards: Nominada a Millor pel·lícula estrangera

2014: Satellite Awards: 2 nominacions incloent millor pel·lícula de parla no anglesa

2014: Crítics de Chicago: Nominada a millor pel·lícula estrangera

Xavier Dolan (nascut el 20 de març de 1989 a Montreal, Quebec, Canadà) és un actor, productor, director i guionista canadenc.

Filmografia:

J'ai tué ma mère (2009)

Les Amours Imaginaires (2010)

Laurence Anyways (2012)

Tom à la Ferme (2013)

College Boy (Vídeo para Indochine, 2013)

Mommy (2014)

"Extraordinaria (...) No es difícil encontrarse rodeado de esta película agresiva, enojosa y perturbadora; o sea, tener que defenderse de ella, pero Dolan sublima su terrible historia con elementos narrativos fabulosos (...)"
E. Rodríguez Marchante: Diario ABC


"Película desordenada y excesiva alrededor de ese odioso crío (Antoine-Olivier), del que, sin embargo, no puedes apartar los ojos. Dolan incontenible, pues. Como un joven Almodóvar de suburbio quebequés (...) Salvador Llopart: Diario La Vanguardia

"Dolan demuestra que es posible madurar como cineasta sin perder un ápice de saludable ingenuidad. (...) Manuel Yáñez Murillo: Fotogramas


"'Mommy' es cine del todo falto de mesura y disciplina, pero su poder es incuestionable. (...) Manuel Piñón: Cinemaní 

Referències

www.filmaffinity.com
La teva valoració: Cap Mitja: 8 (1 vote)
Projecció
Divendres 15/05/2015 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2014-15

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.