No one's child

VOSE

A la primavera de 1988 es va trobar, a les muntantes de Bònia, un nen salvatge visquent entre llops. Se l'anomena Haris a l'atzar i se l'envia a un orfenat a Belgrad. Es fa amic de Zika, un noi carismàtic, que el protegeix dels abusadors i poc a poc comença a mostrar progressos. El 1992, quan ja ha après a conviure en societat, les autoritats locals l'obliguen a anar a la guerra de Bòsnia.

El film es basa en una història real.

 

Fitxa tècnica
Nicije dete
2014
95min.
Sèrbia
Premis 2014 Setmana de la Crítica de Venècia: Premi del públic, Premi FIPRESCI, Premi Fedeora al Millor guió, Permi International Critics' Week 2014 Abu Dhabi Film Festival: Permi protecció de la infància, menció especial per a Denis Muric i nominada al premi Nous horitzons 2014 Cairo International Film Festival: Permi a la Millor pel·lícula 2015 FEST International Film Festival: Permi a la Millor pel·lícula, Premi FIPRESCI a la Millor pel·lícula i Premi Nebojsa Djukelic Foundation

Nascut a Belgrad el 1975, va estudiar escriptura per al cinema, el teatre, la televisió i la ràdio a la Facultat d'Arts de Drama de Belgrad. També va estudiar Psicologia Analítica. Va escriure guions per a documentals, sèries de ficció, animació i pel·lícules curtes. A part de No one’s child i l'experiència de la televisió, treballa com a dramaturg en els principals teatres de Sèrbia. El 2007, va fundar la productora de cinema BaBoon Production que ha produït diversos curtmetratges i documentals. "No one’s child" és el seu debut com a director. La trama, segons el mateix director, "planteja la qüestió del que ens defineix com a éssers humans i com a bèsties".

 
La teva valoració: Cap Mitja: 7 (1 vote)
Projecció
Divendres 06/11/2015 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2015-16

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.