Abril-juny al CCCV: films multipremiats, un cap de setmana de cinema català i Dia de l’Associacionisme Cultural

El Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) ha presentat la programació corresponent al darrer trimestre de la temporada 2016-2017. L’entitat oferirà entre abril i juny diverses pel·lícules recents d'arreu del món multipremiades. Entre aquestes destaquen la sueca Un hombre llamado Ove (millor comèdia europea 2016 que obrirà el cicle el 28 d’abril), la iraniana El viajante (Oscar 2017 a la millor pel·lícula de parla no anglesa) o la romanesa Los exámenes (Millor Director a Cannes 2016).

El trimestre també destaca pel fet que es dedicarà un cap de setmana al cinema català, amb la projecció el 19 de maig de La millor opció, un film del director Óscar Pérez, que assistirà convidat al col·loqui que es farà després de la pel·lícula. Dos dies després, el diumenge, 21 de maig, es projectarà Incerta Glòria, l’adaptació de la novel·la de Joan Sales portada a la gran pantalla pel tàndem format per Agustí Villaronga a la direcció i Isona Passola a la producció.

A més, el CCCV participarà dels actes Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC) el divendres 2 de juny amb la projecció de Frágil Equilibrio (Goya al millor Documental), en una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Cineclubs. L’entitat aprofitarà aquesta jornada per donar-se a conèixer la seva activitat entre la ciutadania.

Finalment, no faltaran les propostes del DocsBarcelona del Mes, coorganitzades amb Cal Gorina i L'Aula d'Extensió Universitària.

Totes les projeccions es duran a terme a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Programació abril-juny 2017

Divendres 28/04/17 - 21 h

Un hombre llamado Ove (Suècia)

Millor comèdia als Premis del Cinema Europeu i nominada als Oscars de millor pel·lícula i millor maquillatge.

Divendres 05/05/17 - 21 h

El viajante (Iran)

Darrera pel·lícula de l'iranià Asghar Farhadi (A propósito de Elly i Nader y Simín, una separación). Premi Oscar 2017 a la millor pel·lícula de parla no anglesa.

Divendres 19/05/17 - 21 h

La millor opció (Catalunya)

Hi haurà col·loqui amb el director Óscar Pérez. Un cas ficcionat interpretat pel mateix protagonista a la vida real (Koto Maelainin) i amb interpretacions magnífiques de Mercè Pons i Francesc Orella, entre d'altres.

Diumenge, 21/05/17 - 18.45 h

Incerta Glòria (Catalunya)

La darrera pel·lícula dirigida per Agustí Villaronga i produïda per Isona Passola, una adaptació de la novel·la de Joan Sales.

Divendres, 26/05/17 - 21 h

Los exámenes (Romania)

Una de les darreres propostes del director de 4 meses, 3 semanas, 2 días, Cristian Mungiu, que va aconseguir el premi a la millor direcció al Festival de Cannes 2016.

Divendres, 02/06/17 – 21 h

Frágil equilibrio (Espanya)

Projecció inclosa dins la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC), amb la col·laboració de la Federació Catalana de Cineclubs. Premi Goya 2016 al Millor Documental.

DocsBarcelona del Mes

Organització: Cal Gorina, CCCV i L’Aula

Divendres 12/05/17 - 20 h

Venus (Dinamarca, Noruega)

Dues joves directores daneses convoquen un càsting com a part del procés de recerca per filmar una pel·lícula eròtica de i per al sexe femení.

Divendres, 09/06/17 – 20 h

Tots els governs menteixen (Canadà)

Als anys 60, la columna setmanal del periodista nord-americà I.F. Stone va marcar una època desemmascarant la corrupció i les mentides del govern amb una informació veraç, contrastada i independent.

Divendres, 07/07/17 – 20 h

El meravellós regne de Papa Alaev (França, Israel)

Papa Alaev és el patriarca d’una família de músics virtuosos de Tadjikistan. Carismàtic i divertit, ha liderat amb mà de ferro el grup musical The Alaev Family.

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.