El cineclub ofereix aquest divendres una degustació de "canchánchara", coincidint amb la projecció de "Suite Habana"

El Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) oferirà aquest divendres una degustació de canchánchara, un còctel originari de Cuba, coincidint amb la projecció del documental Suite Habana. Es tracta d’una beguda que va ser inventada a finals del segle XIX i que es prepara amb aiguardent, mel illimona. De fet, la preparaven els mambisos, els guerrillers independentistes cubans que van participar a la guerra contra Espanya.

El tast s’oferirà després de la pel•lícula, programada a les 21 hores a l’Auditori, en una nit especial dedicada a Cuba. La sessió serà presentada per Galia Castelló, membre de l’entitat d’origen cubà, que introduirà el film dedicat a la capital del país, La Habana. El documental de Fernándo Pérez Valdés data de l’any 2003 i dóna compte de la vida de La Habana, a través de la gent corrent.

La proposta es planteja com una experiència cinematogràfica on no hi ha entrevistes ni diàlegs ni narració; sols imatges, sons i música per expressar cinematogràficament el dia a dia d’una realitat peculiar i única. Cadascun dels personatges representa la curiosa diversitat dels grups socials que es mouen per la ciutats... perquè no hi ha una sola Habana; hi ha moltes Habanes invisibles i diferents per a viure-hi.

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.