Us presentem la programació de tardor 2016

Cinefòrums a l'Auditori Municpal Miquel Pont

Organització: Club Cinema Castellar Va

Els divendres a les 21 h

 • 30/09 - Trumbo. La lista negra de Hollywood (EUA, 2015). Biografia de Dalton Trumbo, un dels guioinistes més ben pagats de Hollywood que des de finals dels anys 40 va ser víctima de la caça de bruixes de la Comissió d’Activitats Antiamericanes.

 • 14/10 - Je suis le peuple (França, 2014). Documental sobre la situació actual a Egipte del cicle Per Estrenat impulsat per la Federació Catalana de Cineclubs.  Amb l’assistència de la directora Anna Roussillon.

 • 21/10 -  Corazón gigante (Islàndia, 2015). Als seus 43 anys, Fusi és un inadaptat, amb sobrepès i sense nòvia. Un dia rep un cupó per acudir a una escola de ball, on coneix a Sjöfn, una dona solitària, com ell, i amb profundes ferides psicològiques. Millor pel·lícula, actor i guió al Festival de Tribeca i millor actor al Festival de Valladolid, aquesta proposta és inclosa dins els actes del Dia Mundial de la Salut Mental proposats per Suport Castellar.

 • 28/10 - Dheepan (França, 2015). 1a pel·lícula del cicle "Immigració a Europa". Palma d’Or del Festival de Cannes 2015. Un home fuig de la guerra civil a Sri Lanka i, per aconseguir que França li concedeixi el dret d'asil, fa passar per la seva família a una dona i una nena que fugen també del país. Dirigida per Jacques Audiard. 

 • 4/11 - El olivo (Espanya, 2016). Alma té 20 anys i adora al seu avi, un home que porta anys sense parlar. Quan l'ancià es nega també a menjar, la noia decideix recuperar l'arbre mil·lenari que la família va vendre contra la seva voluntat. Film dirigit per Iciar Bollaín i amb guió de Paul Laverty (habitual guionista de Ken Loach) i preseleccionada d’Espanya als Oscar 2017.

 • 18/11 - Welcome (França, 2009),. Un jove de 17 anys procedent del Kurdistan iranià, ha creuat l'Orient Pròxim i Europa per reunir-se amb la seva nòvia recent emigrada a Anglaterra. Però el seu viatge es veu bruscament interromput quan a França li impedeixen creuar el Canal de la Manxa. Drama premiat als festivals de Gijón i Berlín, és la segona proposta del cicle "Immigració a Europa".

 • 25/11 - In this world (Regne Unit, 2002).  Dos joves afganesos que viuen en un camp de refugiats de Peshawar somien amb anar-se'n a viure a Gran Bretanya. Però el viatge que emprenen a Londres estarà ple de dificultats, ja que han de travessar Iran, Turquia, Itàlia i França. Film de Michael Winterbottom que va guanyar l’Os d’Or del Festival de Berlín 2003.

 • 16/12 - La fortuna de vivir (França, 1999). Comèdia dramàtica de Jean Becker.  Garris i Riton viuen als anys 30, als aiguamolls, a la vora del riu Loira, treballen junts i comparteixen la seva vida amb dos amics més: Tane, conductor de tren, i Amedée, somiador i devorador de clàssics literaris. Els quatre coneixen a Pépé, un ancià milionari que prové també de les maresmes, però que no renega del seu passat humil.

DocsBarcelona del Mes a la Sala d’actes d’El Mirador

Organització: CCCV, Cal Gorina i L'Aula

 • 07/10 - Sonita (Iran, 2015). Sonita és una noia afganesa de 18 anys que ha entrat a l’Iran sense papers i que lluita per fer realitat el seu somni: convertir-se en cantant de rap. Però la passió per la música xoca amb els plans de la seva mare que vol casar-la a canvi de diners.
 • 11/11 - La teoria sueca de l’amor (Dinamarca, Noruega, Suècia, 2016). El tòpic defineix Suècia com un model de societat perfecte amb una altíssima qualitat de vida. Però realment és un país feliç? 

 • 02/12 - Una llar al món (Dinamarca, 2015). Un nen refugiat txetxè i els seus companys de classe a l’escola de la Creu Roja de la ciutat danesa de Lynge passen els dies somiant en el moment en què ells i les seves famílies obtindran un permís de residència.

 

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.