Veredicte del Jurat del 1r concurs "Els Curts d'El BRAM!"

El jurat ha estat format per l’actriu Montse Germán, l’escriptora i guionista Gisela Pou, el muntador de cinema Anastasi Rinos, el president de la Federació Catalana de Cineclubs, Pablo Sancho, i al director, guionista i ajudat de direcció, Lluís Zayas.Aquest és el veredicte de la primera edició del Concurs "Els Curts del BRAM!": 

Premi del Jurat al millor curtmetratge: Einstein-Rosen (d'Olga Osorio) 

Curt que sobresurt per la seva originalitat i interpretació. Un relat on hi trobem un missatge sobre la pèrdua i la ingenuïtat. Un curt on es barreja la ciència-ficció, l'humor i la poesia.

Menció del Jurat a: "Quand j'étais petit" (d'Elena Molina)

Documental on s'explica una història duríssima; una narració que respira veritat a partir del suggeriment; amb una estructura ben tramada que potencia el missatge. 

Menció del Jurat a: "Roger" (de Sonia Cedon, Sara Esteban, Arnau Gòdia, Ingrid Masarnau i Martí Montañola) 

Curt d'animació on la ficció es combina amb la realitat i el relat va més enllà dels seus referents

Premi del Jurat al millor curtmetratge rodat per menors de 18 anys: "Sense retorn" (d'Els 4 de Sant Llorenç: Laia Sallas, Laura Sánchez, Meritxell Casamada i Isaac Muñoz) 

El jurat ha valorat l'esforç, la voluntat d'estil i la capacitat de crear un ambient del curt… Esperem que el premi els incentivi a fer noves produccions.

Premi del públic al millor curtmetratge: El abrazo (d'Iñaki Sánchez Arrieta) 

Premi del Jurat al millor curtmetratge amb exteriors rodats a Castellar del Vallès: desert 

 

 

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.