Geni (Nora Navas) és una dona de 38 anys que després de patir un terrible accident de cotxe, intenta retrobar la seva vida anterior i tornar-la a encaixar en el que havia estat el seu món.

Un any després de patir l'accident, Geni està preparada per retornar a la seva vida....o almenys així ho vol veure la seva família. La realitat és que tot i volguent complaure a tot el món, Geni es sent incapaç d'estar a l'alçada de les espectatives.La seva vida anterior, l'accident ha deixat d'interesra-li. Perquè tornar-hi llavors? El desconcert que li produeix aquesta evidència, dóna lloc a un comportament cada vegada més erràtic.

 

 

Fitxa tècnica
Tots volem el millor per a ella
2013
120min.
Espanya
Premis

 

2014  2 Premis de la 6ª edició Premis Gaudí:  Millor actriu principal: Nora Navas i Millor actriu secundària: Clara Segura

2014 Primer Festival de Cinema Europeu d’Angers: Premi Millor actriu: Nora Navas

2013 Festival Internacional de Cinema de Valladolid: Premi a Millor actriu: Nora Navas

2013 Nominada Premis Goya: Millor actriu: Nora Navas

 

 
 
 
 

La Directora: Mar Coll

Nascuda a Barcelona el 1981, és una directora de cinema i guionista catalana. Va estudiar al Liceu Francès, sempre li ha interessat el cinema francès i ha mantingut un vincle amb França i amb la seva cultura.

Al 2003 obté la diplomatura a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya - l'ESCAC

El 2004 presenta el curt que havia fet a l'escola, “L’ última polaroid”, que obté el premi a la millor direcció dins de la categoria Nova Autoria, patrocinada per la SGAE en el 38è Festival Internacional de Cinema de Catalunya l'any 2005.

La mort del seu avi i passar per tot el procés de resoldre els assumptes trivials entorn d’aquest afer, la porta a escriure el guió de “Tres dies amb la família” per al projecte Opera Prima de l'ESCAC.

El 2010 participa com a membre del jurat, juntament amb Isabel Coixet i d'altres persones, en el festival online de websèries de Nikodemo.tv.

La seva segona pel·lícula, Tots volem el millor per a ella tracta d’una dona que després de tenir un accident de cotxe, intenta reprendre la seva vida amb l'ajuda de la seva família.

Filmografia :

2013 Tots volem el millor per ella

2009 tres dies amb la familia

2004 La última Polaroid

"Una película del desconcierto. (...) confirma el talento de la directora catalana. (...) con elegancia y rotundidad"

"La plenitud de una cineasta. (...) Un febril, certero y muy arriesgado retrato de nuestro tiempo. (...) Su interpretación [de Nora Navas] sencillamente roza el milagro."

"'Todos quieren lo mejor para ella' confirma a Mar Coll no como una joven a seguir, sino como una cineasta mayor"

"Mar Coll vuelve al retrato de familia, con un punto de vista singular (...) Nora Navas está magnífica y Ágata Roca borda el difícil papel detonante de un raro sentido del humor (...)

Referències

http://www.totsvolemelmillorperaella.com/

http://www.filmaffinity.com/

http://www.imdb.com/

http://wikipedia.org/

La teva valoració: Cap Mitja: 7.5 (2 votes)
Projecció
Dijous 20/02/2014 a les 21:30h
Cicle:
BRAM 2014

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.