42 segundos

Auditori Miquel Pont
Títol original
42 segundos
Durada
106min.
Any
2022
País
Espanya

La selecció espanyola de waterpolo té tots els números per passar sense pena ni glòria quan falten pocs mesos per les olimpíades de Barcelona 92. No estan preparats i necessiten un cop d'efecte si no volen fer el ridícul jugant a casa. Aquest revulsiu arriba en forma de nou entrenador amb fama de dur i tècniques de treball més que qüestionables. Per si no n'hi hagués prou, la selecció compta amb dos líders enfrontats per la seva manera d'entendre aquest esport: Manel Estiarte i Pedro García Aguado. Però gràcies a un esforç sobrehumà, al treball en equip i al suport de tot un país, demostraran al món sencer que es pot arribar més enllà d'on mai no van imaginar.

No recomanada per a menors de 12 anys

Versió: Original en castellà (amb part de diàlegs en català).

 

Compra les teves entrades aquí

 

Que diu el director

Dani de l'Ordre i Àlex Murrull (directors)
Dani de l'Ordre ( Barcelona, 1989 ) és un director de cinema i guionista espanyol conegut principalment per ser el director de les pel·lícules Barcelona, nit d'estiu i la seva continuació Barcelona, nit d'hivern .
Àlex Murrull diplomat en cinema i fotografia, comença la seva relació amb el cinema en el departament de fotografia tant en projectes de ficció com de documental i que alternarà amb direcció d'alguns treballs. En 2007 guanya el primer premi amb el curtmetratge “El meu amic Amaruk” en el festival DiBa Express. Ha sigut fotògraf per diverses revistes de l’editorial MC Ediciones. Des de 2011 és professor de fotografia i cap d'estudis de l'escola de cinema

Crítiques

"Quan li toca filmar escenes de joc no desentona gens ni mica. (...) els directors aconsegueixen mantenir la tensió fins a l'últim segon i demostrar que (...) de les derrotes també sorgeixen grans històries. David Pardillos: Cinemania
"Dos directors que, sense renunciar a l'estructura del cinema sobre gestes esportives, i de manera espectacular, van a la resta de veritat és heroic (...)
Faust Fernández: Fotogrames

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.