BRAM! Infantil

Auditori Miquel Pont
Títol original
El meu primer festival: Competició internacional
Durada
120min.
País
Varis

El meu primer festival: Competició internacional

Animacions dels últims dos anys finalistes de la secció oficial del festival.
Certamen adreçat a un públic escolar i familiar.
Després de rebre més de 200 treballs de tot el món, el festival ha fet una selecció de 17 curts programats en dues parts segons l’edat recomanada:

16.30 a 17.30h: Sessió recomanada per a infants de 4 a 8 anys

Durada = 60’

El Koyaa, l’extraordinari, (Koyaa - Lajf je cist odbit), Kolja Saksida, Eslovènia, 2011, 3’. Sense diàleg.
Koyaa soluciona els problemes quotidians amb el seu estil estrafolari. Al matí, vol cordar-se les sabates, però els entremaliats cordills no li fan cas. Afortunadament, no està sol a les muntanyes i quan les coses se li compliquen apareix un amic que l’ajudarà.

Els regals de l’Aston (Astons Presenter), Uzi Geffenblad i Lotta Geffenblad, Suècia, 2012, 9’. Versió original subtitulada en català.
Mentre espera l’arribada del seu aniversari, l’Aston es dedica a fer paquets amb totes les coses que es troba per davant fins que descobreix que, a vegades, els regals materials no són els millors.
 

Ser o no ser...taronja, (Orange ô désespoir), John Banana, França, 2011, 3’35’’. Sense diàleg.
Què passa quan una petita taronja deprimida decideix sortir de la seva caixa per anar a l’altre costat de la botiga i conèixer una colla d’alegres pinyes ballarines?
 

La nena i la guineu, (The girl and the fox), JTyler J. Kupferer, EUA, 2011, 5’30’’. Sense diàleg.
Ilona és una nena que viu amb els seus pares en un lloc molt fred on els aliments són escassos. Quan una guineu comença a matar el bestiar de la família, es veurà obligada a seguir el rastre de l’estranya criatura per assegurar la supervivència de la seva família.

Míriam i la trituradora, (Miriami köögikombain), Andres Tenusaar, Estònia, 2012, 5’15’’. Sense diàleg.
La Míriam és a la cuina fent un batut de llet amb el processador d'aliments. Però la seva estimada mascota comença a pressionar botons equivocats fins que l’aparell s'estavella a terra i es torna completament boig.
 

La llum, (The light-灯花), Yuta Sukegawa, Japó, 2010 , 7' 14''. Sense diàlegs.
Un fanal trencat troba una nova raó de ser quan accidentalment la seva llum fa créixer una planta enmig de la neu. Una història d’amistat poètica i bonica.
 

Qui hi ha?, (Kto je tam?), Vanda Raymanova, Eslovàquia, 2010, 10’. Sense diàleg.
Dos nens neixen en un lloc desconegut i decideixen construir-se una casa per fer front a un enemic imaginari: el llop. Una història sobre les pors, el coratge i el sentit de l'amistat.

L'equip petit, Roger Gómez i Dani Resines, Espanya, 2011, 10′. En català i espanyol.
L'equip petit és la història d'un equip de futbol que mai ha guanyat un partit. Ni tan sols ha aconseguit marcar un gol. Ivan, Gerard, Nil, Xavier, Ruth, Eduard, Emma, Pol, Haritz, Cristian, Adrià, Dídac, Roger i Martí somien en aconseguir-ho algun dia.

 

17.30 a 18.30h: Sessió recomanada per a infants de 8 a 12 anys 

Durada = 60’

Penjat, (Perché), Räphael Huchon, França, 2011, 3’45’. Sense diàleg.
Un pare i la seva filla planten un arbre allunyat de la ciutat que visiten regularment al llarg dels anys. La nena creix però mai podrà oblidar aquells moments tan especials.

L’inventor, (L'inventeur), diversos autors, França, 2010, 4’25’. Sense diàleg.
La tranquil·la jubilació d’un inventor modest s'altera quan un distingit gentleman busca treure profit dels seu talent per fer-se multimilionari.

Gros, (Fat), G. Fouchy, Y. Auroux Bernard, S. Oliveira Bispo, França, 2011, 5’46’’. Sense diàleg.
En una granja petita i aïllada comencen a passar coses estranyes. Què hi fan unes vaques com globus enormes volant pels aires?

Pinchaque, la danta colombiana, Caroline Attia Larivière, Colòmbia-França, 2011, 5’. Versió espanyola.
Pinchaque explica d’una manera ben original el descobriment d’una nova espècie de tapir que viu als Andes de Colòmbia i com aquest és d’important per la preservació de la biodiversitat.

Gotejant, (Dripped), Léo Verrier, França, 2011, 8’. Sense diàlegs.
A principis de la dècada de 1950 a Manhattan, Jack és un apassionat amant de l'art que visita museus contínuament. Consumit pel desig d'absorbir la inspiració dels seus artistes favorits, roba les seves pintures i... se les menja!

La nena i el caçador, (La fille et le chasseur), Jadwiga Kowalska, Suïssa, 2010, 5’. Sense diàleg.

Un petit poble està amenaçat per una pluja constant. Però les gotes de pluja són en realitat les llàgrimes d'una nena. Algú haurà de posar les coses al seu lloc…

 

Minus, Stan & Vince, França, 2011, 5’. Sense diàleg.

A l'altre extrem de l'univers, en un bosc d'arbres gegants, una fruita cau a terra: obre un ull, després un altre... una criatura acaba de néixer! Aquesta és la història d'una espècie que comença.

Luminaris, Juan Pablo Zaramella, Argentina, 2011, 6’20’. Sense diàleg.
A l'altre extrem de l'univers, en un bosc d'arbres gegants, una fruita cau a terra: obre un ull, després un altre... una criatura acaba de néixer! Aquesta és la història d'una espècie que comença.

La noia de la costa, (Shtormovoje preduprezhdeniye), Aleksandra Shadrina,(Rússia), 2011, 7’45’. Sense diàleg.
Una història d’amor en condicions meteorològiques adverses entre dues persones tímides que veuran despertar en el seu interior un vendaval de sentiments... 

Director

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.