El CCCV clou aquest diumenge la temporada 2018-2019 amb la comèdia negra del Cicle Gaudí 7 raons per fugir

La projecció comptarà amb la participació de dos dels tres directors de la pel·lícula, Esteve Soler i Gerard Quinto

El Club Cinema Castellar Vallès tancarà aquest diumenge, 16 de juny, la temporada 2018-2019 amb la projecció del Cicle Gaudí 7 raons per fugir, en una sessió que comptarà amb la participació de dos dels tres directors de la pel·lícula: Esteve Soler i Gerard Quinto. L’acte tindrà lloc a les 18.45 hores a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

7 raons per fugir és una comèdia negra que critica àcidament la societat partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies.

Amb un repartiment de luxe (Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Alain Hernández, Lola Dueñas, Francesc Orella), la pel·lícula barreja horror i comèdia amb moments d’humor negre tan estranys com pròxims.

Són, en definitiva, set visions surrealistes d’una societat disfuncional al voltant de la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

El film es va estrenar mundial al festival SXSW d’Austin (EUA) i va participar posteriorment a la secció oficial del Festival de Màlaga. Aquest mes de juny és la pel·lícula seleccionada del Cicle Gaudí, que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català a 40 poblacions d’arreu del territori.

Video