El cuento de las comadrejas

Auditori Miquel Pont
Títol original
El cuento de las comadrejas
Durada
129min.
Any
2019
País
Argentina

Versió original en castellà

Remake de la pel·lícula 'Los muchachos de antes no usaban arsénico', explica la història d’una bella estrella de la època dorada del cinema, un actor en l’ocàs de la seva vida, un escriptor cinematogràfic frustrat i un vell director fan lo impossible per conservar el món  que han creat en una vella mansió quan l’arribada de dos joves presenten una amenaça que ho pot posar tot en perill. (FILMAFFINITY)

Pel·lícula  NO recomanada per a menors de 12 anys.

Tràiler NO recomanat per a menors de 7 anys.

Que diu el director

Juan José Campanella va néixer a Buenos Aires l’any 1959 i és molt conegut per la seva carrera  cinematogràfica com director i guionista .També va ser un dels productors i supervisors de la pel·lícula Belgrano (2010), dirigida per Sebastián Pivotto.

El hijo de la novia va ser nominada a l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa, i també El secreto de sus ojos, que va rebre el premi al  2010.​ Aquesta pel·lícula va ser adaptada el 2015 amb el títol Secret in Their Eyes.

 

Ha treballat molt a la televisió ha sigut creador, director i guionista de moltes sèries com Vientos de agua (2006), El hombre de tu vida (2011-2012) i Entre caníbales (2015). També ha treballat en varis programes educatius i socials pel canal Encuentro del Ministerio de Educación. Als Estats Units ha dirigit alguns capítols de sèries com Law & Order: Special Victims Unit, House M. D.i Halt and Catch Fire.

És també director de la productora de cine i televisió 100 Bares.

Campanella acostuma a treballar amb els mateixos actors, com Ricardo Darín, Eduardo Blanco, Héctor Alterio, Soledad Villamil, Guillermo Francella i Pablo Rago entre d’altres.

 

 

Crítiques

 "Una espècie de matrioska memorística, en la que una cinta ens porta a una altra del passat... i aquesta, a temps encara més pretèrites. (...) Una a estones deliciosa excusa per posar-se divinament crepuscular. (...) Un elenc d’actors en divertida celebració de la segona (o tercera) joventut. (...)" 

Víctor Esquirol: FilmAffinity

"Deliciosa comèdia negra meta cinematogràfica en la que Campanella aborda múltiples qüestions, i totes elles amb excepcional encert. (...) pel·lícula divertidíssima, amb (...) brillantíssims diàlegs (…)" 

Alberto Luchini: Diario El Mundo

"En la magnífica construcció de personatges està lo fonamental (...) Una d’aquelles pel·lícules que et deixen la impressió que tot estava en el seu lloc, inclòs l’espectador. (…)”.

Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC 

"Campanella dirigeix una retorçada, rocambolesca i macabra història on reflecteix  les misèries humanes (…)" 

Beatriz Martínez: Diario El Periódico 

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.