Les bones persones

Sala d'actes d'El Mirador
Títol original
Les bones persones
Durada
80min.
Any
2013
País
Espanya

L’Esteve (Alberto Casamayor), escriptor de novel·les infantils i traductor de best-sellers escandinaus al català, torna a La Seu d’Urgell, la seva ciutat, després de cinc anys d’haver marxat amb la Kim (Sigga Baldursdóttir) a viure a Reykjavik.

Després d’haver viscut experiències doloroses, el retorn amb els amics de sempre com el músic Josep Maria (Josep Maria Argenté), conèixer futbolistes de la lliga sueca com la Laia (Elena López) i el retrobament amb una antiga amiga com la Berta (Carolina Alarcon) provoquen que l’estat de tristesa en el que es trobava abocat, millori notablement. La millora és tan substancial que, en cap moment, l’Albert para a pensar en per què les comunicacions estan deixant de funcionar a tota la comarca.

 
Director
Que diu el director

Director: Jaume Benedito

 
Va néixer el Desembre de 1977 a Barcelona, és escriptor i director conegut per “Les bones persones” (2014). Ha escrit i dirigit cinc curtmetratges que s’han pogut veure a diversos festivals d’arreu del món destacant els de Granada, Buenos Aires, Girona i CCCB (Barcelona). També ha estat guanyador de diversos premis literaris en les modalitats de teatre i de novel·la infantil. Durant tres anys va ser l’editor de la revista de relats literaris “Miasma” i ha organitzat exposicions sobre el gènere fantàstic a diverses biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.