L'espurneig +City of Love

Auditori Miquel Pont
Títol original
L'espurneig
Durada
15min.
Any
2023
País
Espanya

L'ENTRADA INCLOU LA PROJECCIÓ  DE CITY OF LOVE

Convidats: Guillem Barceló, productor; Marc Brossa, actor; Josep Salomó, actor

La sessió inclou vermut després de les projeccions.

Durant la Gran Fredorada de l’hivern del 1890-1891, als pobles dels Pirineus es registrà una temperatura mínima de fins a -22ºC. En els últims 125 anys no hi ha hagut cap onada de fred que hagi superat aquests valors.

Un any abans, l’Enric, un nen de set anys, rep una visita inesperada en plena nit d’hivern. Aquest esdeveniment quedarà gravat en la ment del nen i a les tradicions familiars nadalenques des d’aleshores.

Que diu el director

La productora: Forest Film&Media

L’espurneig és la producció més recent de la productora cinematogràfica Forest Film&Media i l’estudi creatiu Creueta+119, ambdues de Sabadell. El curtmetratge és un projecte fet sota la producció de Guillem Barceló i la direcció de Lluís Domingo i Roger Bach.

En Guillem i en Lluís, amb 20 anys d’experiència, aposten per projectes en què es parli de la cultura i la societat, amb valors que traspassin les pantalles i provoquin la reflexió del públic. A més, com és habitual a Forest i Creueta+119, hi ha un compromís ferm a donar oportunitats a les noves generacions per mostrar el talent en una indústria sovint massa tancada i competitiva.

En aquest cas, Roger Bach, de 22 anys, s’estrena com a codirector i guionista de L’espurneig, en què explica una història que reivindica la importància de no perdre la il·lusió en els moments més foscos, tot explorant els orígens de la tradició del tió de Nadal.

Versió original en català

 

 

 

 

Compra les teves entrades aquí

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.