Lladres de temps (Time Thieves)

Auditori Miquel Pont
Títol original
Time Thieves
Durada
84min.
Any
2018
País
Catalunya, França

Hi ha un nou recurs que tothom vol... Oblida’t de l’aigua, el petroli i els minerals rars: és el nostre temps. Una investigació que ens demostra com el temps s'ha convertit en moneda de canvi i com podem reclamar el control d'aquest recurs, preciós però finit.

Qui no s’ha trobat en la situació d’haver d’imprimir les nostres pròpies targetes d'embarcament, fer el check-in del nostre propi equipatge o s’ha passat hores muntant un moble, estalviant a les empreses una fortuna en despeses laborals? Us heu preguntat mai qui hauria de pagar per tot el que fem de manera gratuïta amb el nostre temps? Viatgem pel món per descobrir com el nostre temps s’ha convertir en una mercaderia lucrativa i com aquest consumeix la nostra vida laboral i personal.

Versió original subtitulada en català.
 

Que diu el director
Cosima Dannoritzer és una realitzadora de documentals amb especial interès en història, ecologia i tecnologia. La seva pel•lícula The Light Bulb Conspiracy (2010) va guanyar 12 premis internacionals de festivals. Després, ha dirigit The E-Waste Tragedy (2014), que investigar el tràfic internacional de residus electrònics.
Referències
Premis

Premis i festivals:
Premier mundial al DocsBarcelona
 

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.