Lloga una família,S.A

Sala d'actes d'El Mirador
Títol original
Lloga una família, SA
Durada
76min.
Any
2012
País
Dinamarca

Aquesta és la història única i impredictible sobre el Sr Ryuichi Ichinokawa i la seva curiosa forma de vida. Ryuichi és un home japonès aparentment normal. Té 44 anys, està casat, és pare de dos fills i cada dia va a treballar a l’oficina de correus.

Des de fora, sembla que la família Ichinokawa porti una vida completament normal. Tanmateix, hi ha un costat fosc de Ryuichi que fins i tot la seva família desconeix: té una empresa anomenada Hagemashi Tai (“et vull animar”), un dels negocis més peculiars del Japó, dedicat al lloguer de parents, amics, col·legues o parelles falses. Es pot aparentar la felicitat?

Que diu el director

Kaspar Astrup Schröder, nascut el 1979 a Dinamarca, és director, compositor, editor, dissenyador i artista visual. El 2004 funda a Copenhaguen l'empresa Kaspar i treballa sovint a Àsia.

Alguns dels seus documentals més destacats són Surfers City (2007), premiat al Danish Adventure Film Festival, The Invention of Dr. Nakamats (2009), seleccionat a IDFA, o My Playground (2010), sobre parkour i freerunning.

Premis

2013 Teheran Cinéma Vérité Docmentary Fil Mestiva

2013 Sidney Antenna International Documentary Film Festival

2013 Silverdocs AFI EUA

2013 Toronto Hot Docs Int. Documentaru Festival

2012  CPH:DOX, Dinamarca

 

 

 

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.