L'Ofrena

Auditori Miquel Pont
Títol original
L'Ofrena
Durada
111min.
Any
2020
País
Espanya

Versió original en català
La Violeta, una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seva consulta. Es tracta de la Rita, la dona del Jan, un antic amor d’adolescència de la Violeta que va marcar la seva vida després abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere.
La Rita visita a la Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. No obstant això, el que la Violeta desconeix és que aquesta visita és el primer pas del Jan per intentar reescriure la seva història.

Pel·lícula NO recomanada per a menors de 16 anys.

Director
Que diu el director

Ventura Durall va néixer a Barcelona l'any 1974.És guionista, director i productor de documentals, ficció i obres audiovisuals per a museus. Graduat per l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). A l'any 2000 va fundar la productora NANOUK FILMS (www.nanouk.tv) amb la intenció de crear una plataforma artística de referència en el panorama audiovisual catalá i europeu. Les seves obres han participat i han estat premiades en els principals festivals del món, com Locarno, Sundance, IDFA, San Sebastiá... Coordina i dirigeix projectes d'àmbit museístic basant-se en les noves tecnologies, com els audiovisuals per al pavelló espanyol de la Expo Internacional de Yeosu2012 (Korea).És també vicepresidente de Pro-Docs, l'associació de productors de documental i membre de la junta de PROA, productors associats de Catalunya.

Crítiques

L'ofrena
2020: La nova escola (Documental)
2018: Primer estrat (Documental)
2014: El cas dels catalans
2014: Bugarach (Documental)
2013: Los años salvajes
2011: El somriure amagat (curt)
2009: El perdón (Documental)
2008: Las 2 vidas de Andrés Rabadán
2002: Let's Talk About Documentary (Documental)

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.