L'ofrena

Auditori Miquel Pont
Títol original
L'ofrena
Durada
111min.
Any
2020
País
España

No recomanada per a menors de 16 anys

La Violeta, una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seva consulta. Es tracta de la Rita, la dona del Jan, un antic amor d’adolescència de la Violeta que va marcar la seva vida després abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere.

La Rita visita a la Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. No obstant això, el que la Violeta desconeix és que aquesta visita és el primer pas del Jan per intentar reescriure la seva història.

 

Compra les teves entrades aquí

Director
Que diu el director

El director de cinema Ventura Durall va néixer l'any 1974 a Barcelona. Va estudiar cinema a la prestigiosa escola ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). Apassionat i emprenedor, va crear la seva pròpia productora (Nanouk Films) amb la voluntat de convertir-se en un referent de la producció audiovisual catalana.

Segur coneixeu les seves pel·lícules: Bugarach (2014), Els anys salvatges (2013), El somriure amagat (2011), El perdó (2009) i Les 2 vides d'Andrés Rabadán (2008) amb la qual va obtenir importants premis nacionals i internacionals. Plenes d'una gran sensibilitat social i d'una indagació constant en la psicologia humana, la seves pel·lícules mai no passen desapercebudes.

Crítiques

"Un grup d'actors que es deixaa la pell i, tot ique l'experiència pot ser irregular, si s'aconsegueix entrar en aquest remolí d'obsesiones i culpa, el recorregut val la pena. (…) " 

Beatriz Martínez: Diario El Periódico 

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.