A luta Continua

Sala d'actes d'El Mirador
Títol original
A luta continua
Durada
40min.
Any
2014
País
Espanya

VOSE

Moçambic atreu l'atenció de la cooperació i les empreses. Tots prediquen nobles intencions per millorar la salut de la població. "A Luta Continua" repassa els avenços, desafiaments i dificultats de construir un sistema de salut per a tots en un país cada dia més desigual i en què, a vegades, les estratègies d'ajuda no sempre caminen en la mateixa direcció.

Que diu el director

Raúl de la Fuente realitzador, director i guionista de cinema i televisió des de 1996. Després de treballar en diferents empreses de producció audiovisual, funda Kanaki Films per donar sortida als seus propis projectes. És director i guionista del llargmetratge Nömadak Tx, la pel•lícula documental espanyola més premiada en festivals internacionals.

 

Filmografia:

2014 I Am Haiti

2013 Minerita

2011 Virgen Negra

2006 Nömadak Tx

Premis

Premis:

Reconegut al festival italià "Un film per la pau" amb el "Special Award for the Best Short film: Recommended for Schools" (premi especial al millor curtmetratge recomanat per a les escoles).

Premi del públic al X Festival Internacional de Cinema dels Drets Humans - PukaÑawi, celebrat als cinemes SAS de la ciutat de Sucre a Bolívia.

Seleccionat en festivals com el "Arraial Cinema Fest" al Brasil, el festival "Article 31" a Madrid, el "INSTIDOC - Cicle do documentari Institucional" a Moçambic, entre d'altres.

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.