Pierre Anthon i els seus companys de classe de vuitè acaben de començar el curs quan ell declara que la vida no té sentit, marxa del col·legi i s'enfila a dalt d'un arbre d'on es nega a baixar. Això provoca una crisi existencial entre els seus companys, que decideixen reunir les seves pertinences més valuoses en un “munt ple de sentit” amb el repte de convèncer Pierre Anthon que està equivocat. La pel·lícula està basada en el best-seller homònim de l'autora danesa Janne Teller.
VOSE
No recomanada per a menors de 16 anys
Compra les teves entrades aquí
Trine Piil Christensen Néix el 12 de gener de 1966 a Dinamarca. És una escriptora i directora, coneguda per Nada (2022), 2900 Happiness (2007) i Max (2000).
El 2022 va ser nominada a l'Espiga d'Or al Festival de Valladolid per la pel.lícula Nada
Seamus McNally és un cineasta establert a Nova York i Berlín que treballa com a professor i entrenador d'actuació professional durant més de vint anys. Entrena actors de manera privada i consulta directors a nivell internacional per a una àmplia gamma de produccions cinematogràfiques i televisives.
Els projectes recents inclouen: Roots, Vinyl (M. Scorsese), Orange is the New Black, The Night Of, Too Old To Die Young (NW Refn), Black Mirror, Clarice, Star Trek – Strange New Worlds.
Com a cineasta, Seamus ha dirigit nombrosos curtmetratges narratius, entre ells: To Paint the Portrait of Bird, The Hypnotist, Sketch of Honey, Good Old Days, Exchange Place i un extracte d'Ecstasy de Mike Leigh.
Les seves pel·lícules s'han estrenat aa Cannes, Montreal, Woodstock, Mill Valley. Al llarg dels darrers anys ha estat desenvolupant una cartera diversa de projectes per a cinema i televisió. Seamus i Trine Piil acaben de codirigir el llargmetratge Intet (Nothing), basat en la clàssica novel·la juvenil del mateix títol de Janne Teller. Nominada per l'Acadèmia de Cinema Danesa a millor guió original i millor pel·lícula juvenil.
"'Nada' parla, amb autoritat i sentit del ritme, de l'obsessió d'uns adolescents danesos per demostrar-se a si mateixos que les coses, algunes, importen. (...) Thriller existencial (...)" .Salvador Llopart: Diari La Vanguardia.
"Un thriller iniciàtic amb una trama que s'intensifica ràpidament i de forma salvatge (...)" Karina Adelgaard: Heaven of Horror
2022: Seminci de Valladolid: Secció oficial
Afegeix un nou comentari