No one's child

Sala d'actes d'El Mirador
Títol original
Nicije dete
Durada
95min.
Any
2014
País
Sèrbia

VOSE

A la primavera de 1988 es va trobar, a les muntantes de Bònia, un nen salvatge visquent entre llops. Se l'anomena Haris a l'atzar i se l'envia a un orfenat a Belgrad. Es fa amic de Zika, un noi carismàtic, que el protegeix dels abusadors i poc a poc comença a mostrar progressos. El 1992, quan ja ha après a conviure en societat, les autoritats locals l'obliguen a anar a la guerra de Bòsnia.

El film es basa en una història real.

 

Director
Que diu el director

Nascut a Belgrad el 1975, va estudiar escriptura per al cinema, el teatre, la televisió i la ràdio a la Facultat d'Arts de Drama de Belgrad. També va estudiar Psicologia Analítica. Va escriure guions per a documentals, sèries de ficció, animació i pel·lícules curtes. A part de No one’s child i l'experiència de la televisió, treballa com a dramaturg en els principals teatres de Sèrbia. El 2007, va fundar la productora de cinema BaBoon Production que ha produït diversos curtmetratges i documentals. "No one’s child" és el seu debut com a director. La trama, segons el mateix director, "planteja la qüestió del que ens defineix com a éssers humans i com a bèsties".

 
Premis
2014 Setmana de la Crítica de Venècia: Premi del públic, Premi FIPRESCI, Premi Fedeora al Millor guió, Permi International Critics' Week 2014 Abu Dhabi Film Festival: Permi protecció de la infància, menció especial per a Denis Muric i nominada al premi Nous horitzons 2014 Cairo International Film Festival: Permi a la Millor pel·lícula 2015 FEST International Film Festival: Permi a la Millor pel·lícula, Premi FIPRESCI a la Millor pel·lícula i Premi Nebojsa Djukelic Foundation

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.