OMG: Organisme modificat genèticament

Sala d'actes d'El Mirador
Títol original
OMG: Organisme modificat genèticament
Durada
90min.
Any
2013
País
EEUU

El director Jeremy Seifert és un pare preocupat que viatja a la recerca de respostes: com afecten els transgènics els nostres fills, la salut del nostre planeta i la nostra llibertat d'elecció? Seifert es posa a prova: és possible rebutjar el sistema alimentari actual, o hem perdut quelcom que ja no podem recuperar?

OMG Organisme modificat genèticament mostra el viatge del director des de la taula del menjador de la seva família passant per Haití, París o Noruega, fins al vestíbul de l'empresa proveïdora de productes químics per a agricultura Monsanto, de la qual és expulsat sense contemplacions. En el camí, aprofundirà en una qüestió que cada vegada suscita més preocupació entre els ciutadans de tot el món: sabem què mengem?

Director
Que diu el director

Jeremy Seifery

Jeremy Seifert és cineasta i activista als Estats Units, viatja per tot el país fent xerrades sobre medi ambient i tasques humanitàries. El 2010 va debutar amb el seu primer documental, DIVE!, guanyador de 22 premis en festivals de tot el món, en el qual el director investiga sobre la quantitat d'aliments que es llencen a les escombraries als Estats Units. OMG Organisme modificat genèticament és el seu segon film produït per la seva productora Compeller Pictures.

Premis

2013 Premi del públic: Yale International Film Festival (EEUU)

2013 Premi millor documental, Berkshire International Film Festival (Regne Unit)

2013 Berlin International Film Festival (Alemanya)

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.