Petits herois

Auditori Miquel Pont
Títol original
Petits Herois
Durada
60min.
Any
2015
País
Diversos

A partir de 4 anys

Durada del programa : 60 minuts

Divertida i bonica selecció de curtmetratges plena de sorpreses , enginy i creativitat . Amb un punt en comú : els seus petits herois protagonistes , que intenten fer front de forma enginyosa a diferents reptes vitals.

 

Por de volar (Fear of flying), doblat al català

Conor Finnegan,

País: Irlanda,

Any: 2012

Durada: 9’10’’

Dougal és un petit ocell que té por de volar. Per les nits té un malson on és incapaç d’alçar el vol i cau sempre a terra, i durant el dia va caminant a tot arreu enlloc d’enfrontar-se a les seves pors. Com s’ho farà per migrar cap al Sud quan arribi l’hivern més dur?

El cérvol i la conilleta (Nyuszi és Öz), sense diàlegs

Péter Vácz,

País: Hongria

Any: 2013

Durada: 16’17’’

AnyUn cérvol i una conilleta de paper que comparteixen casa tenen un peculiar dilema: volen trobar la manera d’aconseguir tenir tres dimensions. El cérvol ho aconseguirà però la conilleta no…Posarà això en perill la seva amistat?

 

Grand Prix sense diàlegs

Marc Riba i Anna Solanas

País: Espanya

Any: 2011

Durada: 7’15’’

Tres amics es preparen per a fer una carrera de bicicletes. Just avanç de començar, apareix una noia molt decidida a participar, però dos dels nois no la deixen córrer. El tercer participant, en canvi, s’enamora d’ella i li construeix un sidecar per a portar-la amb ell durant la carrera.

El cassó de l’Anatole (La petite casserole d’Anatole), doblat al català

Éric Montchaud

País: França

Any: 2014

Durada: 5’47’’

L’Anatole és un nen decidit i afectuós que té una peculiaritat: arrossega un cassó amb un cordill. Ha de fer un doble esforç per jugar com ho fan els altres! El cassó li complica la vida i ja en comença a estar tip. Sort que hi haurà algú que l’ensenyarà a conviure-hi i li farà entendre que ell és únic i excepcional.

Ser o no ser…taronja (Orange ô désespoir), sense diàlegs

John Banana

País: França

Any:  2011

Durada: 3’41’’

Què passa quan una petita taronja avorrida decideix sortir de la seva caixa per anar a l’altre costat de la botiga i conèixer una colla d’alegres pinyes ballarines?

L’elefant i la bicicleta (Le vélo de l’éléphant), sense diàlegs

Olesya Shchukina

País: França

Any: 2014,

Durada: 9’

Un elefant viu en una ciutat entre la gent normal i treballa com a escombriaire. Un dia veu un anunci enorme d’una bicicleta i es pensa que és de la seva mida. A partir d’aquest moment, la seva vida se centrarà en aconseguir la bicicleta costi el que costi!

5,80 metres (5,80 mètres), sense diàlegs

Nicolas Deveaux

País: França

Any: 2012

Durada: 5’30’’

Què hi passa a les piscines olímpiques quan estan tancades al públic? Aquest curtmetratge revela que a primera hora del matí hi ha els entrenaments de salt de trampolí de les girafes!

 

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.