Road Spain

Auditori Miquel Pont
Títol original
Road Spain
Durada
85min.
Any
2008
País
Catalunya / Espanya

En Marc s’ha adormit just el dia de la presentació d’un important projecte d’arquitectura. Aquell mateix matí en Marc comença a sospitar que la seva núvia se’n va al llit amb un altre. En qüestió de minuts en Marc ho ha perdut tot. Poc després, compra una vella autocaravana, es llança a la carretera i emprèn el que serà una singular ruta per Espanya, un viatge de descobriment, acompanyat per uns personatges no menys singulars.

Director
Que diu el director

El Director: Jordi Vidal

Director, guionista ajudant de direcció català. Des del 1994 al 1997 va treballar com a tècnic d’imatge i So (Especialitat realització) a l’Institut Politècnic Sant Ignasi-Sarrià. Tot seguit entre el 1997 i 1999 va pertànyer a la Direcció Cinematogràfica de l’Escola de Cinematografia i Arts Escèniques SAROBE de Donosti (Guipúscoa)

. Al 1998 i 1999 va coordinar la direcció cinematogràfica dels curtmetratges realitzats pels alumnes de l'Escola de Cinematografia i Arts Escèniques SAROBE (Donosti. Guipúscoa). Al 1999-2000 va ser professor d’Història del cinema de l’Escola de Cinematografia i Arts Escèniques SARBOE de Donosti.

Al 1999 va fer el curtmetratge “….Y en el camino” que va ser seleccionat a diversos festivals, entre ells el Festival Internacional de Cinema d’Osca i a la Setmana Experimental de Madrid (1999).

Va elaborar varis guions entre ells el de “Road Spain” , “Mas allá del mundo” (pendent de producció) i “…..Y en el camino”.

També va treballar d’ajudant de realització a TVE Catalunya (La 2) entre els anys 1995 i 1997, en els programes:” Força Barça”, “El Flechazo”.

Filmografia :

2010 El problema. Testimonio del pueblo Saharaui

2008 Road Spain

Premis

2008 Nominada als Premis Gaudí: Millor pel·lícula en llengua catalana

Seleccionada als festivals de

Exground Film Festival (Weisbaden. Alemanya).

Brussels European Film Festival (Bèlgica).

Trembland Film Festival (Canada).

Cinemaspagna Roma (Itàlia).

Projecció en l'Institut Cervantes de Frankfurt i Berlín.

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.