Sessió de curtmetratges del DocsBarcelona a prop

Auditori Miquel Pont
Durada
77min.

Te llamo para... (Catalunya, 2021) - 6 min.

Un sofert teleoperador passa bona part de la seva jornada laboral escoltant insults a l’altra banda del fil telefònic. Desesperat, vendre una oferta de telefonia mòbil és converteix en una missió impossible.

 

Dancing with Rosa (Espanya, 2021) - 27 min.

La Rosa se n’adona que als seus 84 anys li manquen les forces per cuidar de la seva filla Eva amb síndrome de down. Acompanyem la Rosa en el seu ball per la vida.

 

A cambio de tu vida (Catalunya, 2021) - 21 min.

Una explosió en una de les majors plantes químiques d'Europa, la Petroquímica de Tarragona, desperta la lluita laboral d'un grup d'obrers que reclama el que és just per a tots.

 

Dores (Espanya, 2020) - 23 min.

Dores respon a una necessitat molt clara: lluitar contra l'oblit del que va passar durant la dictadura de Franco a Galícia i les seves conseqüències.

 

 

Compra les teves entrades aquí

 

Que diu el director

Te llamo para...

SOPHIA IRIBERTEGUI MAYORAL

Va arribar a Barcelona intentant estudiar Psicologia, la nota no li va arribar, i va entrar a un Cicle superior de Realització a l'escola ITES Imatge i So. En acabar els dos anys va saber que volia estudiar cinema i va començar la Diplomatura de Direcció Cinematogràfica de l'ECIB, la qual continua cursant.

 

Dancing with Rosa

ROBERT MUÑOZ RUPÉREZ

En Robert Muñoz Rupérez va estudiar enginyeria multimèdia a La Salle Bonanova (Barcelona). El 2008 va fundar una agència de publicitat interactiva anomenada Pulpolab i el 2012 va co-fundar una empresa tecnològica anomenada Typeform. En el que molts definirien com una autèntica crisi dels 40, en Robert decideix fer un canvi de rumb i cursar un any de direcció de cine documental a La Casa Del Cine (Barcelona). Dancing with Rosa és la seva primera pel·lícula.

 

A cambio de tu vida

Diversos directors

Som un equip heterogeni que es va trobar al màster Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB a la ciutat de Barcelona. Clara López, comunicadora, realitzadora i música catalana; Aurora Báez, periodista, realitzadora i escriptora andalusa; Sebastián Ramírez, fotògraf i realitzador audiovisual de Lima; i Olatz Ovejero, comunicadora i realitzadora navarresa de quatre curts documentals.

 

Dores

CORAL PIÑEIRO GONZÁLEZ

Coral Piñeiro González (Vilagarcía de Arousa, Pontevedra, 1998) és recentment graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Santiago de Compostel·la. Va treballar en peces documentals com Eu máis eu, sobre la soledat al rural gallec, i en Única, un reflexió personal sobre la identitat tenint una germana bessona. Pel que fa a ficció, va participar en el curtmetratge Desencontro, guanyador del primer premi en la categoria Fasmuvis de l'Ourense Film Festival.

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.