Superlópez

Auditori Miquel Pont
Títol original
Superlópez
Durada
108min.
Any
2018
País
Espanya

Versió original en castellà
De de la seva arribada a la Terra procedent del planeta Chitón, la vida de Juan López no ha sigut fàcil. Amb superpoders és difícil no destacar. Poder volar, llegar la ment, tenir supervisió o aturar un comboi del metro perquè no descarrili... Però alguna cosa està a punt de canviar. L’aparició en la vida ordenada de López de Luisa, un antic amor d’institut, causarà estralls. Ja no és moment de passar inadvertit. Tot i que amb aquesta visibilitat pugui cridar l’atenció del dolent Skorba i la seva sibil·lina filla, Àgata, i posar en perill la supervivència del seu planeta d’origen (FILMAFFINITY)
Apte per a tots els públics

Que diu el director

Javier Ruiz Caldera (Viladecans, Barcelona, 1976) és un director de cine espanyol. És conegut sobretot per la seva primera pel·lícula Spanish Movie, i també ha dirigit llargmetratges com Promoción fantasma, 3 bodas de más i Anacleto: Agente secreto, una adaptació de la sèrie d’historietes homònima del historietista Manuel Vázquez (2015).

Filmografia :
2018: La tienda LOL (Anuncio de Campofrío)
2018: 22 otra vez (Anuncio de la Lotería de Navidad)
2018: Superlópez
2016: El Ministerio del Tiempo (Serie de televisión. Episodio 19)
2015: Anacleto: Agente secreto
2013: 3 bodas de más
2012: Promoción fantasma
2009: Spanish Movie
2002: Diminutos del calvario
2000: Treitum (c)

Crítiques

"Res està malament: ni els intèrprets, ni les situacions, ni els diàlegs, ni la direcció. I, però, ni una ganyota, perquè res està suficientment bé per provocar una certa gresca. A partir de les proves dels superpoders, la pel·lícula millora"
Javier Ocaña(Diari El País)

"Superlópez és exactament el superheroi que mereix España. (...) una paròdia que, en realitat, és molt més: una molt entretinguda i una mica cruel radiografia de la mediocritat. (…)”. Luis Martínez(Diari El Mundo).
"Feta amb l’únic objectiu de divertir l’espectador. (...) és una constant picada d’ull sorneguera al superheroi per excel·lència (…)”Oti Rodríguez Marchante(Diari ABC).
"Intel·ligent comèdia de aventures que a través de un ritme adictiu reflexiona al voltant de la idiosincràsia espanyola (...) 'Superlopez' treu partit a ser espanyol i “cutre”. Això té molt de mèrit (…)." Beatriz Martínez(Diari El Periódico)
"Un merescut i superheròic homenatge a la mediocritat nacional. (…)"
Carlos Marañón( Cinemanía).

"Plena d’intel·ligent humor (...) de trepidants escenes tocades por aquesta depuració del sentit del ridícul i del humor que recorden tant a la mateixa essència de las vinyetes originals com a Mel Brooks (…)". Fausto Fernández(Fotogramas)

Premis

2018: Premis Goya: Millors efectes especials. 3 nominacions
2018: Festival de Sitges: Secció oficial (Fora de concurs)
2018: Premis Feroz: Nominada a Millor pel·lícula (Comèdia)
2018: Premis Gaudí: Millors efectes visuals. 5 nominacions

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.