Un dios salvaje

Auditori Miquel Pont
Títol original
Carnage
Durada
79min.
Any
2011
País
França

Adaptació de l’obra teatral homònima de l’autora francesa Yasmina Reza. Tot i que ha estat rodada a Europa, la història es desenvolupa a Nova York. A l’obra original, els protagonistes són dos matrimonis que es reuneixen, en principi de manera civilitzada, per parlar de la baralla recent que els seus fills han tingut en un parc.

Però la trobada es complicarà fins a límits insospitats, ja que allò que comença essent una vetllada cordial i políticament correcta donarà lloc a un enfrontament explícit en què tots arremetran contra tots, i on els quatre trauran l’odi i l’ànsia de dominació que l’ésser humà porta a dins quan queda enrere el joc de l’hipocresia social. La carnisseria ha començat.

El director Roman Polanski adapta aquesta obra teatral de Yasmina Reza i es torna a introduir en el món de las baixes passions en una pel·lícula que compta amb un repartiment de luxe.

Versió original subtitulada a l'espanyol (VOSE)

Director
Premis
Nominada al premi al millor guió adaptat als Premis César 2011 i a la millor pel·lícula europea als Premis Goya 2011. També va obtenir dues nominacions, per a Foster i Winslet, a millor actriu de comèdia/musical als Globus d’Or 2011. Secció oficial a Concurs al Festival de Venècia.

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.