Una bona esposa

Auditori Miquel Pont
Títol original
Dobra Zena
Durada
90min.
Any
2016
País
Serbia

 

Milena, una dona i una mare d’edat mitjana, viu còmodament en un barri de luxe de Belgrad. Ella té cura de la seva aparença, cuina i distreu els seus amics. Però una inquietant realitat comença a materialitzar-se quan s’assabenta del passat ocult del seu marit aparentment ideal. Comença un despertar del paradís suburbà on viu.
 

Compra les teves entrades aquí

Que diu el director

Mirjana Karanovic és actriu, directora de cinema i guionista sèrbia. Considerada una de les millors actrius sèrbies i iugoslaves de tots els temp.,  És molt coneguda per  la seva interpretació a la seva pel·lícula debut Petria's Wreath (Pet suport venac), així com per les seves freqüents col·laboracions amb els directors de cinema Emir Kusturica i Jasmila.

Žbanić. Karanović va rebre el reconeixement internacional i una nominació al Premi al cinema europeu a la millor actriu pel seu paper a Grbavica de Žbanić. El debut com a directora de Karanović, A Good Wife (Dobra žena), va tenir la seva estrena mundial al Sundance Film Festival 2016.

 

 

Crítiques

"Valent en molts aspectes, pot ser percebuda per alguns com ingènua"

Alissa Simon, Variety

"Fotografiada per un dels més prominents directors de fotografia dels Balcans, Erol Zubcebic,  A Good Wife és un treball net que es centra en narrar la història d'una dona bona i decent que, inesperadament, es veu envoltada per una situació abjecta".

Vladan Petkovic 

Premis

2016: Festival de Sundance: secció oficial /Festival Göterborg: secció oficial

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.