El Espanto

En un recòndit poble d'Argentina, les cures casolanes reemplacen la medicina tradicional. Tota dolència és tractada pels propis veïns excepte "El Espanto", una rara malaltia que pateixen les dones i només es pot curar gràcies a les habilitats misterioses d’un peculiar ancià de les afores del poble, a qui cap marit vol que visiti la seva dona...

En aquest poble neixen els mals i els antídots, les mitologies i els seus detractors. Un estrany microclima, un petit món poblat de personatges excèntrics que ens introdueixen espontàniament a situacions còmiques i humanes que es combinen amb creences religioses i l'esoterisme. 

Versió original en castellà.

Fitxa tècnica
El Espanto
2017
66min.
Argentina
Premis

Premis i festivals:

IDFA , Països Baixos, 2017. Millor Migmetratge Documental
BAFICI, Argentina, 2017 – Millor Banda Sonora Original (ASA)
Festival Internacional de cine de Guadalajara, Mèxic, 2017
58th Krakovia film festival, Polònia, 2017
14th Zagreb Dox, Croàcia, 2017

Martin Benchimol i Pablo Aparo formen un duo de direcció des de fa anys. Tots dos són graduats en Disseny d'Imatge i So a la Universitat de Buenos Aires. Des de 2008, tots dos dirigeixen projectes de publicitat i videoclips amb la seva pròpia productora Bunda. El 2012 van finalitzar el seu primer llargmetratge, La gente del río, que es va estrenar a DOK Leipzig 2012 i va participar en nombrosos festivals internacionals. Premiat al DOCSDF amb la menció al millor documental llatinoamericà; va obtenir també la menció del jurat al millor documental al Festival de cinema llatinoamericà de Flandes (Bèlgica) i nominat al millor documental 2013 al Cinema Tropical Awards.
 

Referències

No votes yet
Projecció
Dimecres 23/05/2018 a les 20:00h
Cicle:
DocsBarcelona A Prop

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.