• La sessió tindrà lloc aquest divendres, 4 de maig, a les 21 h, a l’Auditori Miquel Pont. L’entrada serà lliure amb taquilla inversa.

  El cinefòrum comptarà amb l’assistència dels directors Georgina Cisquella i Pere Joan Ventura i de tres membres de les Kellys, associació que agrupa les cambreres d’hotel

  +
 • El CCCV ha presentat la programació abril – juny 2018, un segon trimestre de 2018 que està marcat per la presència de títols recents de l’Europa de l’Est, el protagonisme del gènere documental i la celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC).

  +
 • La Mostra de Cinema tindrà lloc entre el 23 de febrer i el 4 març i comptarà amb l’assistència de convidats especials com l’artista Sara Calderón (Loving Vincent), l’actor Joseba Usabiaga (Handia) i els directors Carlos Marques-Marcet (Tierra firme) i Sofia Català i Rosa Pérez (Colis Suspect)

  +
 • Les projeccions programades enguany pel Club Cinema Castellar Vallès i la Guia Didàctica comptaran amb l’assistència de 3.179 alumnes

  Una projecció cinematogràfica per a alumnes de P3 donarà el tret de sortida, aquest dimarts, 30 de gener, a una nova edició del BRAM! Escolar de Castellar del Vallès. Aquesta és una iniciativa conjunta de la Guia Didàctica i el Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) que es durà a terme, per cinquena vegada consecutiva, de forma paral·lela la Mostra de Cinema de la vila, que començarà el 23 de febrer.

  +
 • El CCCV ha presentat la programació gener – març 2018, un primer trimestre de 2018 que està marcat per la 10a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès. El cineclub està acabant d’ultimar els detalls d’un BRAM! especial que tindrà lloc entre el 23 de febrer i el 4 de març.

  +
 • Auditori Municipal Miquel Pont

   

   

   

   

   

  Divendres 29 de setembre – 21.00 h

  Cinefòrum

  El otro lado de la esperanza

  VOSE. Finlàndia, 2017. 98’ – Comèdia dramàtica. Direcció: Aki Kaurismäki

  +
 • El Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) ofereix aquest cap de setmana una programació doble de cinema català. Divendres, 19 de maig, a les 21 h, es projectarà La millor opció, en una sessió que comptarà amb l’assistència del director Òscar Pérez. I diumenge, 21 de maig, a les 18.45, serà el torn d’Incerta Glòria, la darrera pel·lícula del tàndem format per Agustí Villaronga a la direcció i Isona Passola a la producció.

  +
 • El Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) ha presentat la programació corresponent al darrer trimestre de la temporada 2016-2017. L’entitat oferirà entre abril i juny diverses pel·lícules recents d'arreu del món multipremiades. Entre aquestes destaquen la sueca Un hombre llamado Ove (millor comèdia europea 2016 que obrirà el cicle el 28 d’abril), la iraniana El viajante (Oscar 2017 a la millor pel·lícula de parla no anglesa) o la romanesa Los exámenes (Millor Director a Cannes 2016).

  +
 • El jurat ha estat format per l’actriu Montse Germán, l’escriptora i guionista Gisela Pou, el muntador de cinema Anastasi Rinos, el president de la Federació Catalana de Cineclubs, Pablo Sancho, i al director, guionista i ajudat de direcció, Lluís Zayas.Aquest és el veredicte de la primera edició del Concurs "Els Curts del BRAM!": 

  Premi del Jurat al millor curtmetratge: Einstein-Rosen (d'Olga Osorio) 

  +
 • Aquesta és la llista dels 30 curtmetratges seleccionats! Les projeccions seran el 6 i el 9 de març. Moltes felicitats a tots els finalistes!

  +
Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.