En un mundo mejor

Anton és un idealista mèdic danès que treballa en un camp de refugiats d'un país africà que està en guerra. La seva dona i el seu fill Elia viuen sols a Dinamarca. El nen és maltractat a l'escola pels seus companys i se sent aïllat. Però quan arriba al col·legi Christian, un nen orfe de mare que expressa el seu dolor per mitjà de la violència, ell i Elia simpatitzen i es fan amics. El problema és que aquesta amistat es converteix en un perillós joc de venjança i ràbia que, a més de pertorbar la vida de les seves famílies, porta a Anton a qüestionar-se els seus ideals.

Fitxa tècnica
Hævnen
2010
110min.
Dinamarca
Premis
  • 2010: Oscar: Mejor película de habla no inglesa
  • 2010: Globos de Oro: Mejor película de habla no inglesa

Filmografia

Freud's leaving home (1991)

Brev til Jonas (Letter to Jonas) (1992)

Problemas de familia (1994)

Like it never was before (1995)

Sekten (Credo) (1997)

El amor de mi vida (1999)

Una vez en la vida (2000)

Te quiero para siempre (2002)

Hermano (brodre) (2004)

Después de la boda (2006)

Cosas que perdimos con el fuego (2007)

En un mundo mejor (2010)

"Lo que en manos menos capaces podría haber rozado el melodrama, se mantiene vigorosamente persuasivo gracias a la dirección típicamente subestimada de Bier y a las interpretaciones sólidas y efectivas de su convincente reparto" (Michael Rechtshaffen: The Hollywood Reporter)

"Un poderoso drama contemporáneo" (Peter Debruge: Variety)

"Hay un enorme equilibrio moral y visual en la trama y la pantalla (...) de un modo sorprendente Susanne Bier consigue un clima de calma tormentosa en todas las interpretaciones (...)" (E. Rodríguez Marchante: Diario ABC)

"El film se despliega con emotividad contenida, a partir de sólidos anclajes en una narración clásica y un guión perfectamente engrasado (...) " (M. Torreiro: Fotogramas)

Referències

http://www.filmaffinity.com/es/film680160.html

http://www.imdb.es/title/tt1340107/

La teva valoració: Cap Mitja: 8 (7 votes)
Projecció
Divendres 07/10/2011 a les 21:00h
Cicle:
Sessió oberta

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.