Five Days to Dance (VOE)

ORGANITZA:cccv, Aula d'Extensió Universitària, Cal Gorina

Una parella de ballarins apareix un matí a l'aula d'un institut. És dilluns, i anuncien a un grup d'adolescents que tenen cinc dies per pujar a un escenari i ballar. Una setmana per canviar les coses; un petit termini, però un gran repte: moure les persones quan el món ens paralitza.

La dansa obliga aquests joves a trencar els seus rols just en el moment de les seves vides en què aquests rols socials s'estan forjant. El líder deixa de ser el més admirat, el tímid fa un pas endavant... Ballar els obliga a tocar-se. Es comuniquen, s'igualen. Algun no s'alliberarà fins a l'últim instant. Wilfried Van Poppel i Amaya Lubeigt són els coreògrafs. Ell, holandès; ella, basca. La dansa és el llenguatge comú. No importa el lloc. Cinc dies, una classe d'adolescents, un microcosmos en el qual succeeix un petit big bang.

Fitxa tècnica
Five Days to Dance
2014
77min.
Espanya
Premis

2014 DOCSBARCELONA – Catalunya

2014 DONOSTIA ZINEMALDIA - Espanya

2014 DOCSDF - Mèxic

Rafa Molés Vilar és periodista i guionista. El 2012, va rebre el premi de Periodista de l'Any en la III edició dels Premis de Periodisme de la Comunitat Valenciana. És creador de l'equip de recerca de RTVV i autor de 18 documentals televisius.

Pepe Andreu Ibarra és un productor llicenciat en ciències de la informació, imatge visual i auditiva. Té 15 anys d'experiència com a productor televisiu, director de documentals i reporter d'informatius.

La teva valoració: Cap Mitja: 7.5 (2 votes)
Projecció
Divendres 14/11/2014 a les 20:00h
Cicle:
El Documental del Mes

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.