Kiki, el amor se hace

Versió original en castellà.

Pel·lícula de la Festa Major 2017. Una comèdia eròtico-festiva de Paco León. Inclou copa de cava al vestíbul de l’Auditori un cop finalitzada la pel·lícula
Cinc històries d'amor i de fílies sexuals curioses coincideixen en un calent estiu madrileny. Dacrifília, elifília, somnofília i harpaxofília són algunes de les formes particulars d'obtenir plaer que descobreixen els nostres protagonistes, però per gaudir-les hauran de decidir com integrar-les a les seves vides. Els seus sentiments, les seves pors i sobretot la seva sexualitat es transformen trencant tabús, endinsant-se en una etapa nova, emocionant i lliure on no es renega ni del plaer ni de l'amor.

 

Fitxa tècnica
Kiki, el amor se hace
2016
102min.
Espanya
Premis
  • 2 Premios Feroz 2016: Millor comèdia i tràiler
  • 4 nominacions als Premis Goya: guió adaptat (Paco León i Fernando Pérez), actriu secundària (Candela Peña), actriu revelació (Belén Cuesta) i millor cançó 

 

 

Francisco León Barrios, més conegut com a Paco León, neix a Sevilla el  4 d’octubre de 1974, pertany a una família d’actors (la seva germana Maria León i la mare Carmina Barrios). És actor, productor i director.

Ha realitzat alguns capítols de diferents sèries televisives, però no és fins que  actua a la sèrie Aida, en el paper de “Luisma” que es fa famós i rep diversos premis.

Ha participat en diferents curts com actor, ha fet teatre, dansa, diversos doblatges de pel·lícules d’animació i algun cameo.

S’estrena com a director l’any 2012 amb Carmina o revienta, pel·lícula protagonitzada per la seva mare i a on també surt la seva germana.

Participà conjuntament amb altres artistes en un vídeo on denunciaven la impunitat dels crims del franquisme.

Filmografia :

2016: Kiki, el amor se hace, (actor i director).

          Embarazados, (actor)

2014: Carmina y amén, (director)

2013: 3 bodas demàs, (actor).

2012: Carmina o revienta, (director).

2011: No le llames amor...llámalo X” ,(actor).

2009: Dieta Mediterránea, (actor).

2006: La dama boba, (actor).

2005: Reinas, (actor).

· Jordi Costa Diari (El País): "Una comèdia eminentment vitalista, lluminosa, festiva i celebratòria de la diversitat".
• Beatriz Martínez (El Periódico): "Una alegre reivindicació dels tabús, del que és diferent, des d'una mirada sense prejudicis i plena de contagiosa tendresa".
• Jordi Batlle Caminal (La Vanguardia): "Un cinema lliure, sense prejudicis ni coartades (...) Un repartiment extens i en estat de gràcia i un ritme infal·lible, sense sots ni temps morts, arrodoneixen el producte".
• Andrea G. Bermejo (Cinemanía): "Sorprèn l'elegància amb la qual Paco León narra les seves històries, la fotografia càlida, la comicitat, l'acurada estètica de la pel·lícula. Veure-la, mai millor dit, és un plaer".
• Alberto Luchini (Diari El Mundo): "Una pel·lícula divertida, trencadora, fresca i amb un repartiment que compleix més enllà del deure".
• José Manuel Cuéllar (Diari ABC): "Un treball sense estridències, simpàtic, agradable i que deixa bon gust de boca i molts somriures".

 

Referències

 

No votes yet
Projecció
Dijous 07/09/2017 a les 22:00h
Cicle:
Festa Major

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.