La millor opció

VOSC

Amb la participació del seu director Óscar Pérez

El film es basa en una història real i està interpretada pel seu verdader protagonista, Koto Maelainin. Francesc Orella i Mercè Pons completen el repartiment del llargmetratge, que tracta un conflicte oblidat, el del Sàhara Occidental.

Koto, un jove sahrauí, necessita urgentment un ronyó i la millor opció com a donant és la seva mare biològica, a qui no veu des que era un nen.La sobtada arribada de la família suposa un dur cop per a Koto, que veu com el seu món s'enfonsa. Allunyat de les creences i costums de la seva gent, el jove s'ha d'enfrontar als seus orígens per intentar salvar-se.

Fitxa tècnica
La millor opció
2016
91min.
Catalunya

 

Oscar Pérez és un director i professor de cinema

Ha realitzat nombrosos documentals que han estat exhibits i premiats en festivals internacionals de gran prestigi. El sastre va guanyar el premi al millor curtmetratge en IDFA i el premi del públic en Silverdocs (Washington), entre molts altres. Hollywood Talkies es va estrenar a competició a la Mostra Internacional de Cinema de Venècia i El tram final ha guanyat el premi al millor director al Festival de Màlaga.

"Óscar Pérez dirigeix ​​ara una barreja perfecta entre document i realitat. (...)” Quim Casas: Diari El Periódico

"Pérez es limita a observar la ràbia continguda (...) que manifesta el seu protagonista (...) amb una mirada franca, neta, desproveïda de prejudicis, sense assenyalar culpes amb el dit de la càmera. (...) to realista que desterra qualsevol indici d'excés melodramàtic (...)" Jordi Batlle Caminal: Fotogramas

Referències

http://www.filmaffinity.com/

http://www.imdb.com/

http:/www.wikipedia.org/

La teva valoració: Cap Mitja: 6 (1 vote)
Projecció
Divendres 19/05/2017 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2016-17

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.