A partir de 7 anys

Si resultés que la Caputxeta no hagués estat ni tan innocent ni tan vermella, que els tres porquets haguessin especulat amb les seves casetes, que Blancaneus s’independitzés per no suportar la seva madrastra i que la Ventafocs només somiés amb un home honest, és que els nostres clàssics haurien sorgit de la imaginació d’en Roald Dahl. Aquesta pel·lícula es basa en els contes clàssics, revisitats de manera aguda i corrosiva pel gran Dahl. 

La Revolta dels Contes és una adaptació del best-seller Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el Nadal del senyor Branquilló. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre sí per fer-ne una de nova i trepidant.

La Revolta dels Contes és una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.   

Versió en català.

Fitxa tècnica
Revolting Rhymes
2016
60min.
Regne Unit
Premis

Nominada a l'Oscar 2018 a millor curtmetratge d'animació
Premios Annie (2017): Mejor especial de animación
Festival de Annecy (2017): Cristal a la mejor producción para TV

No votes yet
Projecció
Diumenge 04/03/2018 a les 12:30h
Cicle:
BRAM 2018

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.