Sonata per a violoncel

VOC

Després de tres anys d’esporàdics dolors, a la Júlia, una famosa violonchelista que viu només per a la música , li diagnostiquen fibromiàlgia, una enfermetat crònica d’orígen desconegut. La lluita dia a dia per seguir tocant es convertirà per a ella en un combat contra el seu propi cos.

Fitxa tècnica
Sonata pera violoncel
2015
107min.
Catalunya

Anna Maria Bofarull (Tarragona, 1979) és la directora del pròxim llargmetratge Barcelona 1714. Bofarull ha estudiat direcció de cinema al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya a Barcelona. També ha estudiat Humanitats i un cicle formatiu d'imatge i so alemany. Ha tirat endavant projectes propis, entre els quals, dos curtmetratges, Les filferrades (2003) i Pasajes (2004). El seu primer llargmetratge documental porta per títol Notes al peu (2009), premiat al Festival Internacional de Cinema de Reykjavik. La pel·lícula és un intent per descobrir el complex univers que gira al voltant de la memòria històrica del nostre país al segle XX.

Hammada (2011) és un documental projectat als festivals de Montréal, Sao Paulo, Thessaloniki, Dubai, Las Palmas, Toulouse, etc., Sonata per a violoncel (2015), és el seu primer llargmetratge de ficció. Recentment també ha escrit i dirigit el documental Expeditions, en un context d’experimentació artística i d’investigació en diferents ciutats europees.

Filmografia:

2016 Barcelona 1714 Post-producció

2015 Sonata per a Viloncel

2011 Hammada ( documental)

2009 Notes de peu

2004 Passejades (curtmetratge)

2003Les filferrades ( curtmetratge)

Montse Germán

Montse Germán (Sabadell, 1969) és una actriu catalana de teatre, cinema i televisió. En teatre, ha treballat amb directors com Sergi Belbel, Manel Dueso, Calixte Bieito, Lluís Homar, Ariel García Valdés, Carme Portaceli, Carol López o Marilia Samper, entre d’altres. Les seves feines al cinema han estat a les ordres de Cesc Gay, Azucena Rodríguez, Marcos Carnevale o Patricia Ferreira, mentre que a la televisió ha participat en sèries, minisèries i tvmovies com Infidels, Hospital Central, Les veus del Pamano, Positius o El Partido. També ha fet una incursió en el món de la música de la mà del duet Cesc&Montse.

TEATRE

2015 Mujeres como yo de Pau Miró. Dir. Pau Miró. TdeTeatre

2015 L'Efecte de Lucy Preble. Dir. Carol López. Sixto Paz Producc. Sala Beckett

2013 Si Existeix encara no ho he troba , de Nick Paine. Dir. Marilia Samper. Sixto Paz Producc. Sala Beckett

2012 Agost de Tracy Letts. Dir. Sergi Belbel. TNC

2011 La presa, de Conor McPherson. Dir. Ferran Utzet. Laperla29. Biblioteca de Catalunya

2010-2011 Agost, de Tracy Letts. Dir. Sergi Belbel. TNC

2008 Germanes, de Carol López. Dir. Carol López. Sala Villarroel

2003 Lear, de Edward Bond. Dir. Carme Portaceli. Teatre Lliure

2002 Matem els homes, de Manel Dueso. Dir. Manel Dueso. Sala Muntaner

2002 La plaça dels herois, de Thomas Bernhard. Dir. Ariel García Valdés. TNC

1999 La barca nova, de Ignasi Iglesias. Dir. Joan Castells. TNC

1999 Restes humanes sense identificar o l'autèntica naturalesa de l'amor, de Brad Fraser. Dir. Manel Dueso. Mercat de les Flors

1998 Romeu i Julieta, by William Shakespeare. Dir. Maurice Durozier.Mercat de les Flors

1998 Estrip-tis, de Manuel Dueso. Dir. Manel Dueso. Sala Muntaner

1997 La profesión de la Sra. Warren, de George Bernard Shaw. Dir. Calixto Bieito.

1997 El temps i l'habitació, de Botho Straus. Dir. Lluís Homar. Teatre Romea

1996 Sara i Simón, de Manuel Dueso. Dir. Manel Dueso.Sala Muntaner 1996 Croades, de Michel Azama. Dir. Antonio Simón. Teatre Adriá Gual

1995 El rei Joan, by William Shakespeare. Dir. Calixto Bieito. Mercat de les Flors

1995 El procés de Dom Joan, de Eric-Emmanuel Schmitt. Dir. Pere Sacristà. Teatre Adriá Gual

1995 El destí de les violetes, de Beth Escudé. Dir. Bet Escudé. Sala Beckett

1994 El mercader de Venècia, de William Shakespeare. Dir. Sergi Belbel. Teatre Poliorama

 

CINEMA LLARGMETRATGES

2014 Sonata per a violoncel. Dir. Anna M. Bofarull, Kaboga Films

2011 Els Nens Salvatges. Dir. Patricia Ferreira. Distinto Films / Áralan Films

2008 El Patio de mi carcel. Dir. Belén Macías. El Deseo/ Warner Bros.

2007 Tocar el Cielo. Dir. Marcos Carnevale. Tesela Producciones

2006 Atlas de Geografía Humana. Dir. Azucena Rodríguez. Tornasol Films/ Messidor Films/ Milou Films.

2005 Ficció. Dir Cesc Gay. Messidor Films

 

CURTMETRATGES 

2011 Leyenda. Dir. Pau Teixidor Boogaloo Films/ Pau Teixidor

2010 Ridícula. Dir. Domingo González. Digital 104 2009 Carta de Francia. Dir. Diego López Cotillo

2001 Opción incorrecta. Dir. Antonio Herreo 2000 Els diumenges. Lluis Baulida. bBproduccions

 

TELEVISIÓ SÈRIES

2015 Sé quién eres, de Pau Freixes Filmax. Tele5

2015 Cites, de Pau Freixes. Filmax. TV3

2012 Kubala, Moreno i Manchón. Diagonal TV, TV3

2009-2011 Infidels. Diagonal TV, TV3

2009-2010 Hospital Central. Tele 5

2008 Cazadores de hombres. Antena 3

2002 Jet Lag. TV3

2002 El comisario. Tele 5

1998-2000 Laberint d'ombres. TV3

1997 Estació d'enllaç. TV3

1997 Maki Navaja. TVE

1996 Rosa, la lluita. TV3

1996 Rosa, punt i a part. TV3

MINISÈRIES

2008 El castigo. Dir. Javier Calparsoro. Nara producciones Antena3

2009 Les veus del Pamano . Dir. Lluïs Maria Guell. Diagonal TV i Mallerich Films TV-MOVIES

2007 Positius. Dir. Judit Colell. Ovideo TV

2006 El partido. Dir. Juan Calvo. Zip Films i Vaca Films.

2001 Un dia, una nit .Dir. Enric Alberich. Films de l'Orient S.L.

Referències

http://www.filmaffinity.com/

http://www.imdb.com/

http://es.wikipedia.org/

http://www.sonataparaviolonchelo.com/

No votes yet
Projecció
Dimecres 02/03/2016 a les 20:30h
Cicle:
Bram 2016

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.