Una llar al món

VOSC (Versió original subtitulada en català)

Al pati de l’escola, en Magomed observa en silenci com els seus companys de classe es barallen per la pilota. Aquest nen refugiat txetxè i els seus companys de classe a l’escola de la Creu Roja de la ciutat danesa de Lynge passen els dies somniant en el moment en què ells i les seves famílies obtindran un permís de residència.

El documental mostra com en Magomed i el seus amics canten, juguen, fan manualitats i aprenen a argumentar, igual que fan els infants a qualsevol altra escola. La diferència és que aquests nens porten tots una motxilla plena de records dolorosos. Els educadors i educadores lluiten cada dia per a què aquests infants treguin el millor d’ells mateixos i tinguin les eines per construir un nou lloc en el món, on sentir-se com a casa.

Fitxa tècnica
At Home in the World
2015
58min.
Dinamarca
Premis

2016 Premi a Millor mig metratge – IDFA. Holanda

2015 Nominació a Millor Documental de la Danish Film Critics. Dinamarca

2015 Nominació a Millor Documental de la Danish Film Academy. Dinamarca

Andreas Koefoed està graduat en Direcció de Cine Documental per la National Film School of Denmark. Dirigeix documentals des de l’any 2001 i se sol centrar en històries universals sobre l’existència humana. A part de dirigir documentals també ha treballat per la revista Vice, l’agència Magnum Photos i The New York Times.

Actualment ha exercit de professor a la National Film School of Denmark.

Referències

http://www.eldocumentaldelmes.com/doc/una-llar-al-mon/
No votes yet
Projecció
Divendres 02/12/2016 a les 20:00h
Cicle:
El Documental del Mes

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.