Welcome

VOSCat

Bilal, un jove de 17 anys procedent del Kurdistan iranià, ha creuat l’Orient Pròxim i Europa per reunir-se amb la seva novia recent emigrada de Anglaterra. Però el seu viatge es veu bruscament interromput quan a França li impedeixen creuar el Canal de la Manxa.

El jove decideix aleshores travessar-lo nadant (32 kilòmetres). Pera aconseguir-ho comença a entrenar-se en una piscina municipal, on coneix a Simon, un professor de natació en ple procés de divorci. Simon està disposat a fer el que sigui par recuperar a la seva dona ho arrisca tot oferint protecció a Bilal.

Fitxa tècnica
Welcome
2009
110min.
França
Premis

2009 Festival de Berlín-Premi Label Europa Cinemas

2009 Festival de Gijón: Millor guió

2009 Premis Cèsar: 10 nominacions inclosa millor pel·lícula

Philippe Lioret

Filmografia:

2015 Les fils de Jean

2011 Toutes nos envies

2009 Welcome

2006 Je vais bien, ne te'n pas

2004 El extraño

2001 Mademoiselle (El desliz)

2001 No me vengas con historias

1997 Tenue correcte exigée

1993 En tránsito

La teva valoració: Cap Mitja: 7 (1 vote)
Projecció
Divendres 18/11/2016 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2016-17

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.