In this World

VOSE

Dos joves afganesos que viuen en un camp de refugiats de Peshawar somien amb anar-se'n a viure a Gran Bretanya. Però el viatge que emprenen a Londres estarà ple de dificultats, ja que han de travessar Iran, Turquia, Itàlia i França.

Fitxa tècnica
In This World
2002
88min.
Regne Unit
Premis

2003 Festival de Berlín: Ós d'Or

2003 Premis BAFTA: Millor pel·lícula de parla no anglesa

2003 Premis de Cinema Europeu: 3 nominacions inclosa millor pel·lícula

Filmografia:

2016 Russ & Roger Go Beyond

2015 The Emperor's New Clothes

2014 El rostro de un angel

2014 The Trip to Italy

2013 The Look of love

2012 Everday

2011 Trishna

2011 60 Seconds of Solitude in Year Zero

2010 El demonio bajo la piel

2009 La doctrina del Shock

2008 Génova

2007 Un corazon invencible

2006 Camino a Guantánamo

2005 Tristam Shandy: A Cock and Bull Story

2004 Nueve canciones

2003 Código 46

2002 24 Hour Party People

2002 In This World 2000 El perdon

1999 Wonderland 1999 With or Without You

1998 I want You

1997 Bienvenido a Sarajevo

1996 Jude

1996 Go Now!

1994 Besos de mariposa

1992 Under the Sun

1990 Forget Abaout Me

La teva valoració: Cap Mitja: 9 (1 vote)
Projecció
Divendres 25/11/2016 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2016-17

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.